maritbet girişmaritbet
Sevgililer Günü hediyeniz konut projelerinden!

Sevgililer Günü hediyeniz konut projelerinden!

Sevgililer Günü yaklaşırken, markalı konut projelerinden indirim ve hediye haberleri gelmeye başladı.

İnşaatçılar, Sevgililer Günü yaklaşırken, sevgilisi olanlar hediye telaşı düşmüştür diye özel ödeme koşulları ile hediyelerini bir bir açıklamaya başladı. Her ne kadar almanızı istedikleri hediye yeterince pahalı olsa da bunları duyurmak bizim boynumuzun borcu diyerek 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel konut projesi kampanyalarını derledik.

1- Demir İnşaat - Demir Romance

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Demir Romance, zaten aşk temasıyla yükselen bir konut projesi olduğu için Sevgililer Günü'nü es geçmesi olmadı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir de böyle düşünmüş olacak ki projeden ev alanlara 4 günlük kış tatili hediye ediyor.

2- Soyak - Siesta Oxygen

Soyak, İzmir'deki Siesta projesinin yeni etabı Oxygen'den ev alanlara ister yutdışında Roma veya Paris'te, ister Sapanca'da 5 yıldızlı otelde çift kişilik 2 gece konaklama ve spa hediye ediyor. Tabii tatil istemez derseniz 2'şer adet iPad Air yada iPhone 6 seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Ev alma süreniz 15 Şubat'ta dolacak. 

3- Gülsa ve Bay İnşaat - Gökdeniz Kartal

Kartal'da hayata geçirilen Gökdeniz projesinde Sevgililer Günü'ne özel sıfır peşinatla konut sahibi olabilirsiniz. 28 Şubat'a kadar geçerli olacak ödeme seçeneğinde daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. 

4- Uransan - Queen Park

Ankara'daki Queen Park projesinin tanıtım kokteyli 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleştirilecek. Bu koktelye katılacaklar arasında bir çekiliş yapılacak. Çekilişte belirlenecek 2 şanslı çift, Sezen Aksu'nun ATO Congressium'da vereceği konsere bilet kazanacak. 

5- Dap Yapı - İstmarina

Kartal'da konumladırılan dev proje İstmarina'dan Şubat ayında ev satın alanları güzel bir sürpriz bekliyor. Dap Yapı'nın Sevgililer Günü kampanyasına göre 100 bin TL'ye varan indirim ile dünyanın en ünlü tatil merkezlerinden Maldivler'de 3 veya 5 günlük tatil fırsatı sunuluyor. 

Bu kampanya İstanbul'dan Maldivler'e gidiş dönüş uçak bileti ile Water Bungalow'da çift kişilik odalarda 3 gece veya 5 gece tam pansiyon konaklamayı içeriyor.

6- 24 Gayrimenkul - İstasyon 24 ve Airport 24

İstasyon 24 projesi Halkalı'da, Airport 24 projesi ise Basın Ekspress'te yer alıyor. Bu iki proje için 14-15 Şubat'ta talep toplanmaya başlanacak ve yüzde 24 oranında özel indirim sunulacak.

7- MFZ Grup - Allora Beytepe

Ankara'da Çayyolu ile Beytepe'nin birleştiği noktada konumlandırılan Allora Beytepe, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yüzde 8 indirim sunuyor. 28 ve 35 katlı iki kule halinde yükselen projede, 13 dükkan hizmet verecek. 

8- Yeşilyurt İnşaat - Still İstanbul Diamond

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul'da düzenlenen Sevgililer Günü kampanyası kapsamında 15 Şubat'a kadar ev alanlara yüzde 12 indirim uygulanıyor. Aynı zamanda çekilişle belirlenecek 3 talihli 4 gece 5 gün Kartalkaya tatili kazanacak.

9- Gül İnşaat, Liv Yapı, 3S Kale - Kale Kent

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Kale kent'te 24 ay 0 faiz ve 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olun. 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim fırsatını kaçırmayın.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

Karaca'dan Sevgililer Günü’ne özel sofralar!
  • 01.02.2021 15:45

Karaca'dan Sevgililer Günü’ne özel sofralar!

Karaca, Sevgililer Günü’nü sevdiğine hediye alıp, sürpriz yapmak isteyenlere öze ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!
  • 04.09.2018 11:07

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut'un yeni dönemde hedeflerini ...