maritbet girişmaritbet
Semerkand Yapı Semerkand Line'da başlıyor!

Semerkand Yapı Semerkand Line'da başlıyor!

Semerkand Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde inşa edilecek Semerkand Line projesinde daire fiyatları 80 bin TL ile 380 bin lira arasında değişiyor



Semerkand Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde 23 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek Semerkand Line projesi AVM, konut ve işyerlerinden oluşacak. Beylikdüzü'nün en prestijli projelerinden biri olması beklenen Semerkand Line'da 13, 14 ve 15 katlı 8 blokta, 555 konut ve 99 iş yeri olmak üzere toplam 654 bağımsız bölüm bulunuyor.

1+0'dan 4+1'e kadar 29 farklı daire konseptine sahip Semerkand Line projesinde daire büyüklükleri 55 metrekareden başlayıp 150 metrekareye kadar çıkıyor.

Ön taleplerin toplandığı başlandığı Semerkand Line Beylikdüzü'nde daire fiyatları 80 bin TL ile 380 bin lira arasında değişiyor.

Semerkand Line'da, olimpik yüzme havuzu,çocuk havuzu,spor alanları,golf sahası,yürüme parkurları,parklar,özel bahçe ve terasların yer alması planlanıyor.

Semerkand Line projesi, Migros, Carrefour, Bauhause gibi büyük alışveriş merkezleri,sağlık kuruluşları ve fuar alanlarına yakın mesafede inşa ediliyor.

 

Semerkand Line iletişim bilgileri

Web: http://www.semerkandyapi.com.tr/

E-posta: [email protected]

Tel: 444 1 402

  • Etiketler:

Yorum Yaz