maritbet girişmaritbet
Selin Yapı, Sancaktepe’deki Rings Optima için ön talep topluyor!

Selin Yapı, Sancaktepe’deki Rings Optima için ön talep topluyor!

Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, 2012 yılının geçtiğimiz yıla oranla bir nebze sakin geçtiğini belirterek, sektördeki arz fazlası, KDV mevzuatında yapılması düşünülen değişiklikler, yüksek faiz oranları, harçlara gelen zamlar, kentsel dönüşüm beklentisi ve Suriye ile yaşanan gergin ortamın müşterilerin bekleme sürecine girmesine neden olduğunu kaydetti

 

Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, 2012 yılının geçtiğimiz yıla oranla bir nebze sakin geçtiğini belirterek,  sektördeki arz fazlası, KDV mevzuatında yapılması düşünülen değişiklikler, yüksek faiz oranları, harçlara gelen zamlar, kentsel dönüşüm beklentisi ve Suriye ile yaşanan gergin ortamın müşterilerin bekleme sürecine girmesine neden olduğunu kaydetti.

Öncel, ancak 2013 yılında bu belirsizliklerin ortadan kalkması, faizlerin düşmesi, kentsel dönüşüm koşullarının netleşmesi ile birlikte alım talebini bekleten müşterilerin harekete geçeceğini düşündüğünü anlatarak, yabancıya satışların da artmasıyla, sektördeki satış ivmesinin daha da yükseleceğini, uzun vadede konut sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden birisi olamaya devam edeceğini ifade etti.

İnşaat sektörünün 2012 yılında bazı sıkıntılar yaşadığını ancak yılsonuna geldiğimiz şu günlerde oldukça iyi gelişmeler olduğunu belirterek, özellikle yabancıya satışla ilgili getirilen kolaylıkların sektörün hareketlenmesine yol açtığını vurguladı.

İsmail Öncel, Türkiye'nin kredi notunun yükselmesiyle yatırım yapılabilir bir ülke konumuna gelmesinin de yabancıları Türkiye'de konut edinme konusunda teşvik ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“2013 yılının ilk yarısında da bu olumlu gelişmelerin sektöre çok büyük artısı olacaktır. Yerel seçim dönemi sektörde az da olsa yavaşlamaya neden olabilir. Ancak seçim sonrası dönemde, sektörde yer alan yatırımcı firmaların daha titiz proje fizibilite çalışmaları yaparak ve piyasa dinamiklerini göz önüne alarak temkinli yatırım kararları alacağını bekliyorum.”

Yeni projeye talep topluyor

İsmail Öncel, Rings İstanbul projesinin 1. etabının teslimlerine Mayıs 2013'de başlayacaklarını belirterek, “Ayrıca 2013'de yeni bir projeye başlıyoruz. 2+1 ve 3+1 tipi olmak üzere toplam 143 konuttan oluşacak yeni projemizde Rings İstanbul kalitesinde olacak. Şu an ön talep toplama aşamasındayız” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kredi faizinin yüzde 50’si Rings İstanbul’dan!
  • 17.03.2015 11:19

Kredi faizinin yüzde 50’si Rings İstanbul’dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenler için ‘Fırsat Bu Fırsat ...

Rings İstanbul'da şimdi alın aidat ödemeyin!
  • 10.02.2015 14:35

Rings İstanbul'da şimdi alın aidat ödemeyin!

Selin Yapı tarafından Rings İstanbul'da başlatılan kampanya kapsamında, büyük ev ...

Konutta yılbaşına özel indirim Rings İstanbul'da!
  • 17.12.2014 11:17

Konutta yılbaşına özel indirim Rings İstanbul'da!

499 ev ile 99 rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul'da yılbaşına özel k ...

Faiz ödemeden ev sahibi olmak mümkün!
  • 22.10.2014 11:27

Faiz ödemeden ev sahibi olmak mümkün!

Selin Yapı yılın son kampanyasında kaçırılmayacak fırsat sunuyor ...

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olmak mümkün!
  • 29.09.2014 10:56

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olmak mümkün!

Selin Yapı’dan Rings İstanbul'da bayram dönemine özel ‘bayram ettiren’ kampanya ...

Bu cazip fırsatlar, sınırlı sayıdaki daire için geçerli
  • 03.08.2014 09:25

Bu cazip fırsatlar, sınırlı sayıdaki daire için geçerli

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat ve 36 aya kadar vade farksız taksit avantajı ...