maritbet girişmaritbet
Şehrizar Konakları’nda 1.9 milyon lira!

Şehrizar Konakları’nda 1.9 milyon lira!

Büyük ölçekli proje olarak ilk kez İhlas İnşaat'ın Bizimevler projesiyle öne çıkan konseptin son örneği Çalık Grubu'nun inşaat şirketi Gap İnşaat'ın Altunizade'de inşa ettiği Şehrizar Konakları'nda uygulandı

Muhafazakar aileler için kadınlara ve erkeklere ayrı havuz ve fitness salonları bulunan site projelerin sayısı hızla artıyor. Büyük ölçekli proje olarak ilk kez İhlas İnşaat'ın Bizimevler projesiyle öne çıkan konseptin son örneği Çalık Grubu'nun inşaat şirketi Gap İnşaat'ın Altunizade'de inşa ettiği Şehrizar Konakları'nda uygulandı.

Türkiye'de her daim polemik konusu olan 'muhafazakâr tatil' konsepti büyük ölçüde kabul görürken şimdi bazı konut projelerinde de 'harem selamlık' sosyal tesisler öne çıkıyor. İstanbul'da büyük ölçekli proje olarak ilk kez İhlas İnşaat'ın Ispartakule'deki Bizimevler projelerinde uygulanan sistemde, kadınlara özel kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi bulunuyor.

Sosyal tesislerin işletmesi de 'harem selamlık' düzenini ihlal etmeyecek şekilde titizlikle yapılıyor.

KADINLAR ÖYLE İSTEYEBİLİYOR

Söze muhafazakar aileler diye başladığım için bu tür sosyal tesisleri ya da konut projelerini sadece 'dindar' ailelerin tercih ettiğini düşünmeyin. Örneğin Star Towers projesinde muhafazakârlık ya da dindarlık nedeniyle değil, kadın müşterilerin önerisiyle kadınlar için özel havuz yapılıyor. Bu projede neden böyle bir uygulamaya gidildiğini projenin ortaklarından Nedim Özbek, "Bizim müşteriler gayet çağdaş, hatta yaz tatiline muhafazakârların gittiği tatil yerlerine de gitmiyorlar ama oturdukları binada komşunun eşiyle aynı havuzda olmak istemeyenler çok. Talep müşteriden geldi, kadınlara özel havuz yapıyoruz" diye açıklamıştı.

GAP İNŞAAT'IN REKLAMI

Bu trendin öncüsü başkaları olsa da yine büyük ölçekli proje bazında 'muhafazakâr site' vurgusunu yapan ilk reklamı Çalık Grubu'nun inşaat şirketi Gap İnşaat yaptı. TOKİ, Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat tarafından Üsküdar Altunizade'de inşa edilen Şehrizar Konakları'nın geçen hafta başlayan reklamlarında, 'tesüttürlü kadın' görüntüsüne de yer verildi. Reklamın seslendirmesi ise uzun süredir seslendirme yapmayan Cihan Ünal tarafından yapıldı.

1.9 MİLYON LİRAYA DAİRE

Aslında lüks konut projesi olan ve büyük ölçüde Körfez ülkelerinin zengin ailerini hedefleyen projenin tabii ki büyük bölümü yerli alıcıya satılacak. 38 blok ve 208 lüks dairenin yer alacağı Şehrizar Konakları'nın 2013 başında tamamlanması planlanıyor. 49 bin 500 metrekarelik arazide 108 bin metrekare inşaat alam bulunan Şehrizar Konakları'nda konakların büyüklükleri 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişiyor.

Halen satışı devam eden dairelerin fiyatlan KDV dahil 1 milyon 950 bin ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede sadece havuz ve sosyal tesisler değil konakların ve blokların mimarisi muhafazakâr hassasiyetlere göre tasarlandı.

Sadi ÖZDEMİR/Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şehrizar Konakları’nın tablo hediyeli basın toplantısı yayında
  • 21.06.2014 17:07

Şehrizar Konakları’nın tablo hediyeli basın toplantısı yayında

Çalık Gayrimenkul tarafından Üsküdar’da hayata geçirilen Şehrizar Konakları’nda ...

Şehrizar Konakları'nda son 50 daire reklam filmi
  • 30.11.2013 16:57

Şehrizar Konakları'nda son 50 daire reklam filmi

Şehrizar Konakları projesinde son 50 daire için çekilen reklam filmi emlaktasond ...

Şehrizar Konakları'nın örnek daire görüntüleri için tıklayın!
  • 18.02.2013 10:13

Şehrizar Konakları'nın örnek daire görüntüleri için tıklayın!

Gap İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Şehrizar Konakları'nın ör ...

Şehrizar Konakları basın mensuplarını buluşturdu!
  • 15.02.2013 13:18

Şehrizar Konakları basın mensuplarını buluşturdu!

Gap İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Şehrizar Konakları basın ...

Şehrizar Konakları'nın reklam filmi için tıklayın!
  • 18.07.2012 14:09

Şehrizar Konakları'nın reklam filmi için tıklayın!

Gap İnşaat ve emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen Şehrizar Konakları'n ...

Şehrizar Konakları'nın havadan görüntüsü için tıklayın!
  • 08.03.2012 09:23

Şehrizar Konakları'nın havadan görüntüsü için tıklayın!

Şehrizar Konakları'nın havadan görüntüsünü izleyin ...