maritbet girişmaritbet
Şehir Plus Eylül ayında satışa çıkıyor

Şehir Plus Eylül ayında satışa çıkıyor

Ucra Group yeni projesinin adını ise Şehir Plus olarak belirledi. Beylikdüzü’nde inşa edilecek Şehir Plus projesinin Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor

 

İstanbul Esenyurt'ta satışa sunduğu Hanplus ve Hane Plus projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Ucra Group yeni bir projeyi daha satışa çıkaracak. Tüm projelerinde Plus konseptine kullanan Ucra Group yeni projesinin adını ise Şehir Plus olarak belirledi.

Ucra Grup tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilecek Şehir Plus projesinin Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor.
2.000-2.500 konuttan oluşması planlanan Şehir Plus, Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmecenin ortasında kalan bir bölgede yapılacak. Şehir Plus'ta konut fiyatlarının da Han Plus ve hane Plus'da olduğu gibi alınabilir olması bekleniyor. Ucra Grup Şehir Plus'daki konutları metrekaresi 1.200 ile 1.400 lira aralığından satacak.
 
Şehir Plus Beylikdüzü'nde çok sayıda sosyal ve sportif tesislere de yer verilecek. Şehir Plus evlerinde kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness merkezi, aerobik ve yoga salonu, sauna, Türk hamamı, spor sahaları, koşu ve bisiklet parkurları ile çocuk oyun alanları bulunacak.  TÜYAP fuar merkezine yakın bin konumda bulunan Şehir Plus, E-5 karayoluna 100 metre mesafede inşa edilecek.
 

Şehir Plus iletişim bilgileri

Web: www.ucragroup.com

Tel : 0212 699 99 60


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz