maritbet girişmaritbet
Sayra Evleri’nde 300 bin TL’ye daire! Mayısta teslim!

Sayra Evleri’nde 300 bin TL’ye daire! Mayısta teslim!

İstanbul Pendik’te inşa edilen Sayra Evleri’nde 170 metrekarelik dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Örnek dairesi de hazırlanan Sayra Evleri'nde konutlar mayıs ayında teslim ediliyor

İstanbul Pendik'te yapılan Sayra Evleri, 5818 metrekare arazi üzerinde 3 blokta 36 daireden oluşuyor. Sayra Evleri'nde sosyal tesis, çocuk oyun parkı, spor sahası, fitness merkezi ve yeşil alanlar bulunuyor.

Dairelerin tek tipte 4+1 olarak projelendirildiği Sayra Evleri'nde 170 metrekarelik dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor, 340 bin liraya kadar çıkıyor. Örnek dairesi de hazırlanan Sayra Evleri'nde konutlar mayıs ayında teslim ediliyor.

Sayra Evleri bu imkanlara rahatça ulaşmanın yanında üzerinde yükseldiği yapı ile 360 derece manzara keyfi yaşatmakta, temiz havası, sakin yapısıyla size özel bir yaşam sunuyor.

İstanbul'un en güzel ormanlarından; rüzgarların taşıdığı oksijenle, Pendik sahillerinden gelen deniz havasının kesiştiği Sayra Evleri, bölgenin en prestijli noktalarından birinde yükseliyor. İstanbul'un en planlı ve hızlı gelişen bölgesi Kurtköy, kapasitesi yılda yirmi milyon yolcuya çıkan Sabiha Gökçen Havalimanı, her yıl yüzbinlerce insanın akın ettiği Formula 1 pisti, Kongre ve Fuar alanı, Alışveriş Merkezleri, Pendik Marina, Ro-Ro limanı ile birlikte Anadolu Yakası'nın cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Otoyol Gişeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik hızlı feribot ve deniz otobüsleri, yapımı devam eden metro ağı ile Kurtköy'ü bu stratejik noktaya getiren en önemli nedenlerin başlıcalarıdır. Ayrıca Sabancı ve Okan Üniversitesi ile Koç Lisesi bölgeye eğitim konusunda büyük bir değer katmaktadır.

 

Sayra Evleri iletişim bilgileri

Web: http://www.sayraevleri.net/

E-posta:[email protected]

Tel: 0216 646 27 95

  • Etiketler:

Yorum Yaz