maritbet girişmaritbet
Sarphan FinansPark yatırımcısına yüzde yüz kazandırıyor!

Sarphan FinansPark yatırımcısına yüzde yüz kazandırıyor!

Ataşehir'de kurulan ve proje detayları resmiyete kavuşan Türkiye'nin yeni finans merkezinde, ulusal ve uluslararası şirketlerin yeralmak için birbirleriyle yarıştığı SarphanFinans Park hızla sona doğru ilerliyor

 

Ataşehir'de kurulan ve proje detayları resmiyete kavuşan Türkiye'nin yeni finans merkezinde, ulusal ve uluslararası şirketlerin yeralmak için birbirleriyle yarıştığı SarphanFinans Park hızla sona doğru ilerliyor.
 
Türkiye'nin finans ve ticaret çevrelerinin dünyaya açılan kapısı konumuna gelen İstanbul FinansMerkezi'nin tam kalbinde yeralan Sarphan Finans Park'ın tamamlandığında yatırımcısına yüzde 100 kazandırmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan bir proje olarak her geçen gün daha da önem kazanıyor. Satışların yüzde 80'inin tamamlandığı Sarphan Finans Park, Türkiye'nin ve dünyanın öndegelen şirketlerinin bölgede yeralmak için birbirleriyle yarıştığı ilk ve tek iş ve yaşammerkezi olarak benzeri görülmemiş avantajları beraberinde getiriyor.
 
1. sınıf residence konforu
 
54 katlımimarlıkharikasıSarphanFinans Park Residence'ta her türlürezidanshizmeti, Türkiye ve dünyanın öndegelen markalarının yeralacağı alışverişmerkezi, şık sosyalmekanlar, yeşilpeyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyunalanları, 10 katlıotopark, bodrum katlarında her daireiçindepoalanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, daireden daireye ve daireler ilemağazalarar asında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor. 
 
Sarphan Finans Park Residence'ın her türlü ihtiyaca cevap veren, inc ebir zevkle tasarlanmış stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 ferah ve geniş dairelerinde en küçük ayrıntısına kadar eksiksiz bir konforsunuluyor. Toplam 340 konutun yeraldığı Sarphan Finans Park Residence'ta konu talanları stüdyo dairelerde 40 m2, 1+1 dairelerde 62-65  m2, 2+1 dairelerde 98-140 m2, 3+1 dairelerde ise 118-173 m2 arasında değişiyor.
 
1. sınıfmalzeme
 
Cephe konstrüksiyonunda güneş kırıcıların yer aldığı, duvar ve döşemelerde ses ve ısı yalıtımının sağlandığı, 3.30 metre kat yüksekliğiyle ferah bir ortam sunan,  1+0 daireler için bir adet, diğer daire tipleri için iki adet otopark yeri bulunan, otel bölümünde helikopter pisti olan ve beş yıldız düzeyinde her türlü 1. sınıf hizmeti sunan, dış cephede özel ısı yalıtımının sağlandığı, en ileri elektrik sistemlerinin kullanıldığı, 1. sınıf mutfak ve banyo malzemelerin yanı sıra Franke, Bosch gibi dünyanın önde gelen markalarına yer verilen, yer döşemelerinde 1. sınıf seramik, lamine parke veya masif parke kullanılan, vitrifiyeden armatüre ve ortak kullanım alanlarındaki malzemenin kalitesine kadar Sarphan Finans Park, yeni ve prestijli bir yaşam ve iş merkezinin temellerini atıyor. 
 
1. sınıfyatırımfırsatı
 
Toplam 13 kattan oluşan SarphanFinans Park Ofis'te 4 katotopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süshavuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panorami kasansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor.  
 
Ödülleriyle de 1 numara
 
2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde"BeşYıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilanedilen Sarphan Finans Park, standartları zirveye taşıyan yaşam ve işmerkezi olarak iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. 
 
İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alacak. Türkiye'nin ve dünyanın öndegelen markalarına evsahipliği yapacakolan AVM ise Sarphan Finans Park sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak her türlü imkanı sunuyor olacak. 
 
Sarp Group - 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren kuruluşumuz, Türkiye'nin birçok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından sözettirmiş, güvenili çözüm ortaklarıyla beraber hareket ederek sektöründe kalite ve güvenin temsilcilerinden biri olma konumuna ulaşmıştır.
 
2005 yılında Yeni Sarp İnşaat'ı bünyesine katarak faaliyetlerine hız kazandıran grubumuz, çok kısa bir zaman diliminde birçok büyük başarıya imzaatmıştır.Başta insan faktörü olmak üzere teknolojiyi ve kaliteyi göz önünde bulunduran Sarp Group, günümüzdeTürkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer almaktadır. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hatay Payas'ta inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 20.02.2024 11:54

Hatay Payas'ta inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedel ...

Hatay Payas'ta teslim edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 20.02.2024 11:20

Hatay Payas'ta teslim edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedel ...

Hatay Payas'ta 256 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi
  • 19.02.2024 17:31

Hatay Payas'ta 256 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi

Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedeler için yapılan konutlar törenle hak sahipleri ...

Adıyaman'da 29 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi
  • 19.02.2024 16:13

Adıyaman'da 29 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen Adıy ...

 Deprem kuşağı üzerindeki Bingöl'de 20 yılda 5 bin 993 güvenli konut yapıldı
  • 13.02.2024 15:27

Deprem kuşağı üzerindeki Bingöl'de 20 yılda 5 bin 993 güvenli konut yapıldı

Türkiye'nin deprem açısından riskli illeri arasında yer alan Bingöl'de yıkılan r ...

Elazığ'da 1374 deprem konutu ay sonunda tamamlanacak
  • 22.12.2023 18:51

Elazığ'da 1374 deprem konutu ay sonunda tamamlanacak

Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşasına başlanan 2 bin 936 d ...