maritbet girişmaritbet
Sarphan Finans Park'ta residence daireler tükeniyor!

Sarphan Finans Park'ta residence daireler tükeniyor!

Kapış kapış giden Sarphan Finans Park residence dairelerinde stüdyo ve 1+1'ler tükendi, 2+1'lerden sadece beş adet kaldı

 

Türkiye'ye çağ atlatacak İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yer alarak ilklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta residence daireleri yok satıyor. Her türlü lükse ve konfora ev sahipliği yapan merkezin stüdyo ve 1+1 residence dairelerinin satışı tamamlandı, 
2+1 dairelerden ise sadece beş adet kaldı.
 
Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan emsalsiz bir proje olarak yatırımcılar ve iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. İFM'nin tamamlanıp hizmete girmesiyle birlikte çok daha değer kazanacak olan Sarphan Finans Park'ta bulunan stüdyo ve 1+1 daireler şimdiden tükenmiş bulunuyor. 2+1 residence dairelerinden ise sadece beş adet kaldığı belirtiliyor. 
 
Sarphan Finans Park'ın gördüğü büyük ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, bugüne değin Sarphan Finans Park'tan residence daire ya da ticari alan satın alan kişi ya da kurumların son derece karlı çıktıklarını, önümüzdeki dönemlerde ise bu kazancın katlanarak artacağına vurgu yapıyor. Sarphan Finans Park'ta yaşamak ya da iş yapmak isteyenlere her türlü ödeme kolaylıklarını sunduklarını söyleyen Akar, Sarphan Finans Park'a ilginin uluslararası düzeyde olduğunun altını çiziyor.  
 
Ultra lüks residence daireler
 
54 katlı mimarlık harikası Sarphan Finans Park Residence'ta her türlü rezidans hizmeti, Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının yer alacağı alışveriş merkezi, şık sosyal mekanlar, yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, 10 katlı otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor. Bununla birlikte, İstanbul'da olası en şiddetli deprem için simülasyon testine tabi tutulan ve testi başarıyla geçen Sarphan Finans Park, residence sakinlerine ve iş çevrelerine ultra lüks konforun yanı sıra İstanbul'un en güvenilir, en sağlam ofis alanlarını sunarak da fark yaratıyor. 
 
Sarphan Finans Park Residence'ın her türlü ihtiyaca cevap veren, ince bir zevkle tasarlanmış stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 ferah ve geniş dairelerinde en küçük ayrıntısına kadar eksiksiz bir konfor sunuluyor. Toplam 340 konutun yer aldığı Sarphan Finans Park Residence'ta konut alanları stüdyo dairelerde 40 m2, 1+1 dairelerde 62-65  m2, 2+1 dairelerde 98-140 m2, 3+1 dairelerde ise 118-173 m2 arasında değişiyor.
 
Dünyanın zirvesinde
 
2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edilen Sarphan Finans Park, İstanbul Finans Merkezi'nde standartları zirveye taşıyan beş yıldızlı yaşam ve iş merkezi olarak iş çevreleri başta olmak üzere merkezde yer almak isteyenlere avantaj üstüne avantaj sunuyor. 
 
İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alıyor. 
 
Sarphan Finans Park İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 4 733

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!
  • 22.03.2013 11:13

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!

Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin şantiye görüntüleri ve öz ...

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?
  • 27.02.2013 17:24

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?

Sarp Group ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sarphan Finans Park proje ...

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!
  • 18.01.2013 08:18

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin Monopoly temalı rekl ...

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!
  • 22.06.2012 17:27

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!

Sarphan Finans Park İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Ataşehir’de inşa edi ...

SARPHAN FİNANSPARK 1
  • 24.12.2011 17:16

SARPHAN FİNANSPARK 1

Sarp Group tarafından Ataşehir'de hayata geçirilecek Sarphan Finanspark projesi ...