maritbet girişmaritbet
Sarphan Finans Park'ta ofis fiyatları 900 bin TL'den başlıyor!

Sarphan Finans Park'ta ofis fiyatları 900 bin TL'den başlıyor!

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği İstanbul’un en önemli değerlerinden olan Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ve yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor

 

Modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde ‘'Avrupa'nın En Prestijli Projesi'', 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ödülü sahibi olan projenin sahibi Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Alaaddin Akar, geleceğe miras bırakacak bir projeyi yürütmenin sorumluluğu ve mutluluğu  ile hareket ettiklerini ifade ediyor.
 
Yapılaşmanın Gelecek Nesiller Üzerindeki Etkisi
 
Bu ödüllü projenin, sektördeki 23 yıllık geçmişlerinin ve tecrübeli kadrolarının yüksek bilinç ve azimleriyle ve büyük bir hızla finale doğru ilerlediğini belirten Akar,   “Geçmişten günümüze köyden kente göçlerle bilinçsiz, düzensiz ve çarpık yapılaşmanın önüne bir türlü geçilememiştir. Bu durum, nüfus ve doğru yapılaşmanın orantısızlığı ile açıklanamayacak kadar hazin bir fotoğrafa neden olmuştur. Şöyle ki, bu yoksunluk, çağın gerektirdiği modern sosyal yaşam alanlarının da yoksunluğu anlamına gelmektedir. Elbette bu olgu çocuklarımız ve genç nesillerin eğitimi ve gelişimini de etkilemiştir. Yapılaşmanın gelecek nesiller üzerindeki etkisi yadsınamaz, yabana atılamaz bir gerçekliktir. Kentsel dönüşüm konusunda atılan adımlar ve inşasına başlanan projeler de bu konuda atılan ciddi adımlardır” diyor.
 
 
Son dönemde bu kaygılardan asla söz edilemeyecek kadar kalite ve donanımlı projelerin sayısının hızla arttığını belirten Akar, “İnşaat firmaları bu konuda kendi vizyonlarını her geçen gün geliştirmeleri gerekiyor. Sarp Group olarak biz kendi üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Proje üretirken elbette ticari kaygılarla hareket etmek durumundasınız ancak bu kaygı, bilinçli davranmanın ve gelecek nesillere karşı sorumlulukların önüne geçmemelidir” şeklindeki sözleriyle Sarp Group'un sektöre bakış vizyonunu ortaya koyuyor.
 
Sarphan Finans Park Kazandırmaya Devam Ediyor
 
Sarphan Finans Park'ta lansman döneminden şu ana kadar satışlar % 80'lerin üzerine çıkmıştır. Yatırımcısına ciddi bir oranda kazandıran Sarphan Finans Park'ta kalan 2+1 rezidans daireleri 820 bin TL – 880 bin TL arasında, 3+1 daireler 890 bin TL – 1.430.000 TL arasında; dükkanlar 2.200.000 TL – 9.580.000 TL arasında; ofisler ise 900 bin TL – 1.480.000 TL arasında değişen fiyatlarla yatırımcısını bekliyor.
 
İstanbul Finans Merkezi üzerinde start alan ilk proje Sarphan Finans Park'ta projenin kaba inşaatı % 70'ler seviyesinde ve inşaat planladığımız şekilde hızla devam ediyor. Sarp Group'un adı geniş kitleler tarafından bu proje ile duyuldu, ancak grubun bu güne kadar ülke genelinde başta Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Samsun, Kocaeli, Eskişehir olmak üzere farklı kentlerde bitirdiği ve şu anda inşası tamamlanmak üzere olan 10.000'i aşkın konut var. Bu projeler konut, dükkan, ofislerle sınırlı değildir; alt yapı, peysaj, okul, cami gibi donatıların da olduğu ve inşaat kalitesi ile gündeme gelen ve genel olarak planlanan zamandan daha önce teslim edilen projelerdir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Sarp Group, Sarphan Finans Park ve yeni projelerini anlattı!
  • 22.03.2013 11:15

Sarp Group, Sarphan Finans Park ve yeni projelerini anlattı!

Sarp Group'un düzenlediği basın toplantısında Sarphan Finans Park projesinin det ...

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!
  • 22.03.2013 11:13

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!

Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin şantiye görüntüleri ve öz ...

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?
  • 27.02.2013 17:24

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?

Sarp Group ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sarphan Finans Park proje ...

Vekalet Kaba Sarp Group'un genel durumunu anlattı!
  • 01.02.2013 13:56

Vekalet Kaba Sarp Group'un genel durumunu anlattı!

Vekalet Kaba, Sarp Group'un üstlendiği projelerdeki son durumu anlattı. Toplantı ...

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!
  • 18.01.2013 08:18

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin Monopoly temalı rekl ...