maritbet girişmaritbet
Sarphan Finans Park'ın ofislerinde son fırsatlar kapınızda!

Sarphan Finans Park'ın ofislerinde son fırsatlar kapınızda!

İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yükselen Sarphan Finans Park, sağladığı özel avantajlarla iş dünyasına çağ atlatacak

Projede %90 satış başarısı yakalayan Sarphan Finans Park'ın ticari alanları; rekor kazanç getiren global bir yatırım olmasının yanı sıra, hızlı bir iş trafiğine de ev sahipliği yapacak.

Sarp Group'un, TOKİ iştirakleri olan Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park; hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan, İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alıyor. Modern mimarisiyle emsalsiz bir proje olarak; 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Avrupa'nın En Prestijli Projesi" seçilen; Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde ise, ‘'Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi'' ödülüne layık görülen Sarphan Finans Park, yatırımcılar ve iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor.

Yaşamın içinde ofisler, standartların üstünde prestij!

Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te; 4 katlı otoparkı, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisleri, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Süs havuzu, katlar arasında geçiş yapanlara muhteşem bir panoramik manzara izleme fırsatı sunan asansörleri, ön ve yan cephelere bakan ofislerde yer alan terasları ve kat bahçeleriyle, Sarphan Finans Park Ofis'te verilen molalar çok daha keyifli olacak. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor.

Kazandıran Yatırım, Kazandıran İş Yeri!

Bu eşsiz projeden yer edinmek için, ulusal ve uluslararası iş çevrelerinin yarıştığı Sarphan Finans Park ticari alanları, hâlihazırda rekor düzeyde prim yapan iş ve yaşam merkezlerinin başında geliyor. 53 özel ticari alanı ve bünyesindeki seçkin mağazaları, cafe ve restaurantlarıile ayrıcalıklı yaşam fikrini hayatınızın her alanına taşıyan Sarphan Finans Park'ta her türlü ihtiyacınıza mükemmel çözümler bulacaksınız.

2016 yılında faaliyete geçmesi planlanan İstanbul Finans Merkezi'nde yükselen ilk projelerden biri olan Sarphan Finans Park; ticari alanlarının İFM'nin hemen girişinde yer almaları nedeniyle, İstanbul'un en yoğun iş trafiğine sahip olacak işyerlerinin başında geliyor. Türkiye ekonomisinin çıtasını yükseltecek bir merkez olan İFM'nin tam kalbinde yer almanın, ticari kuruluşlara büyük avantajlar sağladığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Alaaddin Akar, emsalleri arasında Sarphan Finans Park'ın açık arayla prim şampiyonu olduğuna vurgu yapıyor.

Son Fırsatlar Kapınızda

Projede % 90 satış başarısı yakalayan Sarphan Finans Park'ta,fırsatı yakalamak isteyen yatırımcılara kalan son bölümler için avantalı satış modelleri ile farklı yatırım avantajları sunuluyor. Sarp Group tarafından açıklanan ödeme ve avantajlardan bazıları şöyle: Ofislerde ve ticari alanlarda

*  Tamamı peşin ödemelerde %10 indirim;

*  %50'si peşin, %50'si 15 ay vadeli faizsiz sıra ödemelerde %5 indirim;

*  %60'ı 12 ay vadeli sıra ödeme, kalan 3, 6, 9, 12 aylık vadelerde faizsiz ödeme seçeneklerinde %3 indirim;

*  %20'si peşin, kalan %10altı ay sonra ara ödeme, son % 70'i  ise 15 aylıkvadelerdefaizsiz ödeme seçenekleri de mevcuttur.

Sarphan Finans Park İletişim Bilgileri;

Web: http://www.sarphanfinanspark.com.tr

Telefon: 444 4 733

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!
  • 22.03.2013 11:13

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!

Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin şantiye görüntüleri ve öz ...

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?
  • 27.02.2013 17:24

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?

Sarp Group ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sarphan Finans Park proje ...

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!
  • 18.01.2013 08:18

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin Monopoly temalı rekl ...

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!
  • 22.06.2012 17:27

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!

Sarphan Finans Park İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Ataşehir’de inşa edi ...

SARPHAN FİNANSPARK 1
  • 24.12.2011 17:16

SARPHAN FİNANSPARK 1

Sarp Group tarafından Ataşehir'de hayata geçirilecek Sarphan Finanspark projesi ...