maritbet girişmaritbet
Sarphan Finans Park, Finans Merkezi'nin kalbinde yükseliyor!

Sarphan Finans Park, Finans Merkezi'nin kalbinde yükseliyor!

Türkiye'nin ve Dünya’nın yeni ekonomik ve mimari zirvesi olan İstanbul Finans Merkezi’nin ilk projesi, Sarphan Finans Park hızla yükseliyor

Prim rekoru kırması beklenen Sarphan Finans Park; T.C. Merkez Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, SPK, BDDK gibi devlerin genel merkezlerinin yanı sıra, global ve yurt içi özel sektör yatırımlarını da bünyesinde barındıracak.

İstanbul'u uluslararası bir finans merkezi haline getirecek olan İstanbul Finans Merkezi projesi istanbul'un Ataşehir ilçesinde hızla yükseliyor. Anadolu Otoyolu'nun kuzeyinde yer alan yaklaşık 1 milyon 777 bin 664 metrekarelik alanın, ultra modern bir finans merkezine dönüştürülmesi planlandı.Projeyi, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın proje yürütücüsü ve müşavir firma olarak görevlendirdiği Emlak Konut GYO sürdürüyor. 

İstanbul Finans Merkezi dört bölümden oluşacak. Birinci bölgede özel kurumlara ve denetim kuruluşlarına ait binalar bulunurken; İkinci bölgede Banka ve Finans Merkezleri'ne ait binalar yükselecek. Üçüncü bölgede Kongre ve Kültür Merkezleri, ve Konut Yapılar, dördüncü bölgede ise Destek ve Hizmet Birimleri, Okul, Polis Karakolu, Cami, İtfaiye Binası gibi tesisler yer alacak. 

İstanbul Finans Merkezi'nin tasarımında dünyanın ilk finans merkezi kabul edilen Kapalıçarşı'nın işleyişi ve ortak mekân kullanımı ile Topkapı Sarayı'nın siluet ve tasarımından esinlenildi. Merkezin içerisinde, Kapalıçarşı'nın modern bir kopyası olacak bir çarşı da yer alacak. Proje tamamlandığında, BBDK, Halkbank, Vakıfbank, SPK finans merkezine taşınacak. İstanbul Finans Merkezi, iki metro hattıyla da şehre bağlanacak.

Bu Proje, Dünya'nın Kalbinde!

2016 yılında faaliyete geçmesi planlanan İstanbul Finans Merkezi'nde yükselen ilk projelerden biri de Sarphan Finans Park.

İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan ve yatırımcılar ile işini geliştirmek isteyen sektörel çevrelere sunduğu potansiyel avantajlarının yanı sıra; rekor prim kazandıran Sarphan Finans Park, İstanbul'un prim rekortmeni olan iş ve yaşam merkezlerinin başında geliyor.

İstanbul FinansMerkezi bölgede işkurmak, geliştirmek ya da yatırım yapmak isteyen çevrelere benzersiz avantajlar sunuyor. İstanbul Finans Merkezi, bulunduğu coğrafi konum ve hızlı gelişen ülke ekonomisi nedeniyle, dünya finans piyasalarının yeni ve dinamik merkezi olarak görülüyor.  Sarphan Finans Park, proje içinde yer alan rezidanslar, ofisler, dükkanlar ile, ilklereve ödüllere konu olan ‘ultra modern‘ bir yeni yaşam ve işmerkezi olarak, yüksek kazanç ve sağlam yatırım fırsatları sunuyor.

Sarphan Finans Park İletişim Bilgileri;

Web: http://www.sarphanfinanspark.com.tr

Telefon: 444 4 733

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!
  • 22.03.2013 11:13

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!

Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin şantiye görüntüleri ve öz ...

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?
  • 27.02.2013 17:24

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?

Sarp Group ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sarphan Finans Park proje ...

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!
  • 18.01.2013 08:18

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin Monopoly temalı rekl ...

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!
  • 22.06.2012 17:27

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!

Sarphan Finans Park İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Ataşehir’de inşa edi ...

SARPHAN FİNANSPARK 1
  • 24.12.2011 17:16

SARPHAN FİNANSPARK 1

Sarp Group tarafından Ataşehir'de hayata geçirilecek Sarphan Finanspark projesi ...