maritbet girişmaritbet
Sarphan Finans Park bölgeye hayat veriyor

Sarphan Finans Park bölgeye hayat veriyor

Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde olması nedeniyle yatırım açısından bölgenin 1 numaralı gayrimenkulü olarak görülen Sarphan Finans Park Ataşehir'in değerine değer katıyor

Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde olması nedeniyle yatırım açısından bölgenin 1 numaralı gayrimenkulü olarak görülen Sarphan Finans Park, ulusal ve uluslar arası iş çevrelerinden gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Ataşehir'i çok daha cazip bir bölge konumuna çıkarıyor ve bölgenin değerine değer katıyor .

SarpGroup'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park; iş dünyasına dev fırsatların kapısını açmak için tasarlanan ve bölgenin tam kalbinde yer alan bir proje olarak öne çıkıyor. Bölgenin değerine değer katan ve Ataşehir'i İstanbul'un en hızlı değerlenen merkezi konumuna yükselten Sarphan Finans Park, Türkiye'nin ve dünyanınöndegelenşirketlerininyeralmakiçinbirbirleriyleyarıştığı ilk ve tek iş ve yaşammerkeziolarakbenzerigörülmemişavantajlarıberaberindegetiriyor.

Ataşehir Sarphan Finans Park ile şahlandı

Sarp Group yetkilileri, İstanbul'un taşı toprağı altınsa en hızlı değer kazanan bölgenin artık Ataşehir olduğunu ifade ediyorlar. Yapımı hızla devam eden Sarphan Finans Park'a Türkiye ve dünyanın en büyük iş çevrelerinin ilgisinin hız kesmeden sürdüğünü belirten Sarp Group yetkilileri, ekonominin tam kalbinde yer almanın birçok avantajı beraberinde getirdiğini ve bölgeyeyoğunbirşekildeyatırımcıçekerekAtaşehir'indeğerinihızlaartırdığınınaltınıçiziyorlar.

Ödüllü iş merkezinde ödüllü iş fırsatı

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde"Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma KullanımMimarisifinalindedünyanınbirnumaralıgayrimenkulprojesiilanedilenSarphanFinans Park, standartları zirveye taşıyan yaşam ve iş merkezi olarak tanımlanıyor.

İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alacak. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak olan AVM ise Sarphan Finans Park sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak her türlü imkanı sunuyor olacak.

Ekonominin kalbine göç sürüyor

Yeni finans merkezinin proje detaylarının ilan edilmesiyle birlikte tüm gözlerin çevrildiği bölgenin bir numaralı projesi olarak öne çıkan Sarphan Finans Park Residence'ın satışlarının yüzde 70'i tamamlanmış bulunuyor.Sarphan Finans Park'ta yer alan ve kısa bir zaman diliminde yüksek prim yapan Sarphan Finans Park Ofis'in ise tamamlandığında yüzde 100 değer kazanması öngörülüyor.

Lüks yeniden tanımlanıyor

Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataşehir’e bağlı 6 mahallenin imar planları kabul edildi
  • 14.01.2022 10:33

Ataşehir’e bağlı 6 mahallenin imar planları kabul edildi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Ataşehir’e bağlı 6 mahallenin ima ...

Sungur: "TOKİ'nin İstanbul'da 19,5 milyar TL yatırım bedeli olan 66 projesinin inşaatı devam ediyor"
  • 07.01.2022 13:02

Sungur: "TOKİ'nin İstanbul'da 19,5 milyar TL yatırım bedeli olan 66 projesinin inşaatı devam ediyor"

TOKİ Başkan Yardımcısı Levent Sungur Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel ...

Ataşehir Şerifali imar iskan blokları şantiyesi havadan görüntülendi!
  • 06.01.2022 19:40

Ataşehir Şerifali imar iskan blokları şantiyesi havadan görüntülendi!

Ataşehir'de, Gecekondu Önleme Bölgesi olan Şerifali Çiftliği'nde 260 bin metreka ...

Ataşehir Şerifali'de 513 konutun temeli atıldı
  • 06.01.2022 19:27

Ataşehir Şerifali'de 513 konutun temeli atıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir Şerifali İma ...

Sarp Group, Sarphan Finans Park ve yeni projelerini anlattı!
  • 22.03.2013 11:15

Sarp Group, Sarphan Finans Park ve yeni projelerini anlattı!

Sarp Group'un düzenlediği basın toplantısında Sarphan Finans Park projesinin det ...

Vekalet Kaba Sarp Group'un genel durumunu anlattı!
  • 01.02.2013 13:56

Vekalet Kaba Sarp Group'un genel durumunu anlattı!

Vekalet Kaba, Sarp Group'un üstlendiği projelerdeki son durumu anlattı. Toplantı ...