maritbet girişmaritbet
Samut Comfort City'de öğretmenlere özel indirim!

Samut Comfort City'de öğretmenlere özel indirim!

Samut AŞ tarafından hayata geçirilen Samut Comfort City'de 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak öğretmenlere yüzde 30 indirim uygulanıyor.

 

Samut Comfort City projesinde öğretmenler unutulmadı. Antalya'da hayata geçirdiği konut projeleriyle adını duyuran Samut AŞ'nin yeni projesi Samut Comfort City'de öğretmenlere özel %30 indirim kampanyası başlattı.

Antalya'nın son günlerde sıkça konuşulan bölgesi haline gelen Suphi Türel Caddesi'nde, Samut AŞ tarafından yapımına hızla devam edilen Samut Comfort City projesindeki lüks daireler, öğretmenler günü şerefine %30 gibi dikkat çekici bir indirim ile satışa sunuldu. “Türkiye'nin geleceğini yetiştiren öğretmenlerimize, Antalya'nın gelecek vaad eden projesinde fırsat” sloganı ile duyurulan dev kampanya sadece öğretmenleri kapsıyor. Emekli öğretmenlerin de faydalanabileceği bu kampanya 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün yanı sıra bu tarihi takip eden kısa sürede de devam edecek.

samut comfort city

Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Samut Comfort City projesinin içerisinde barındırdığı alışveriş merkezleri, cafe ve restaurantlar, sosyal yaşam alanları, spor ve yüzme alanlarıyla konut projesinden çok öte bir cazibe merkezi olacağını belirterek, konum olarak da projenin özel bir niteliğe sahip olduğunu söyledi.  “Öğretmenlerimizin toplumumuzda çok özel bir yeri var” ifadelerini kullanan başarılı İşadamı, gerek kullanım gerekse yatırım açısından öğretmenlere özel %30 gibi önemli bir indirim jesti yaptıklarını dile getirdi. Kampanyanın geçerlilik tarihi hakkında da bilgi veren Hüseyin Samut, kampanyanın sadece 24 Kasım'a kadar değil bu tarihi takip eden bir zaman zarfında da devam edeceğini söyledi.

samut comfort city

Birbirinden özel site özellikleri ve konum avantajıyla dikkat çeken Samut Comfort City, henüz proje aşamasındayken büyük rağbet görmüştü. Merakla beklenen projeyi geçtiğimiz günlerde, cadde açılışına katılan Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ziyaret etmişti.  Samut Comfort City projesi 84 ultra lüks daire ve işletme birimlerinden oluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı
  • 09.11.2023 16:13

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı

Antalya Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi'nde kentsel sit alanındaki bir yap ...

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor
  • 30.03.2023 12:40

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor

Antalya'nın Kaş ile Muğla'nın Seydikemer ilçelerini turizm, tarım ve tarih alanı ...

 Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi
  • 14.03.2023 09:52

Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi

1100 yataklı hastanede 40'ın üzerinde ameliyathane ve 250'nin üzerinde yoğun bak ...

Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı 8 milyonu aştı!
  • 18.08.2022 11:40

Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı 8 milyonu aştı!

Türkiye'de en fazla 5 yıldızlı otele sahip Antalya'ya, yılın 7,5 ayında yurt dış ...