maritbet girişmaritbet
Samsun Towers'ta 704 lira taksitle!

Samsun Towers'ta 704 lira taksitle!

Orhan Gencebay’ın reklam yüzü olduğu Samsun Towers projesi görücüye çıktı. Fiyatların 56 bin liradan başladığı Samsun Towers’ta 1550 konut bulunuyor

Orhan Gencebay'ın reklam yüzü olduğu Samsun Towers projesi görücüye çıktı. Fiyatların 56 bin liradan başladığı Samsun Towers'ta 1550 konut bulunuyor

Ünlüleri reklam yüzü seçen projelerin arasında Samsun Towers da katıldı. Samsunlu iş adamalarının oluşturduğu Ersa İnşaat tarafından yapılan samsun Towers projesinin reklam filminde oynayan ve projenin lansmanına katılan Orhan Gencebay, Ersa İnşaat'ın çok iyi bir iş çıkardığını belirterek, “Önemli olan hizmeti iyi vermektir. Samsun Towers projesi de bu hizmeti iyi bir şekilde verecek” dedi. Kendisinin de samsunlu olmasının reklam filminde oynamasında etkili olduğunu belirten Gencebay, “Projeden ben de kendime bir daire satın aldım. Bu fiyatlar çok uygun ve birçok kişinin daire satın alabileceği bir proje. Projeyi çok beğendim ve 3+1 daire aldım” diye konuştu.

Samsun adını yaşatacak

Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt da, Esenyurt'ta Acunkent ve Babil Kuleleri projelerinin de arsa sahibi olduklarını belirterek, “Şimdi de Samsun Towers'ı yapıyoruz. Acunkent yüzde 98, Babil Kuleleri ise yüzde 20 oranında tamamlandı. Bölgeyi daha iyi noktaya getirmek için çalışıyoruz” dedi. Kurt, Samsun'un ismini yaşatmak için projede aynı ismi kullandıklarını ifade eden Kurt, “samsunluların yanı sıra diğer iller ve yurtdışında yaşayanlar projemize büyük ilgi gösteriyor” diye konuştu.

Ayda 704 lira taksitle

Helim Kurt, projede çok uygun fiyat sunduklarını da belirterek, 704 liradan başlayan taksitlerle konut sattıklarını söyledi. Kurt, projede 33 ile 128 metrekarelik dairelerin fiyatlarının 56 bin lira ile 203 bin lira arasında değiştiğini belirterek, konut almak isteyenler için Samsun'daki fiyatları İstanbul'da uyguladıklarını dile getirdi. Kurt, projede metrekare fiyatlarını düşük tuttuklarını belirterek, “Konutları metrekaresi 1225 liradan satıyoruz ama bu fiyatlar 1600 lira olacak” dedi.

5 blokta 1550 daire

33 katlı 5 bloktan oluşacak Samsun Towers'ta 1.550 daire ve 13.000 m2' büyüklüğünde bir alışveriş merkezi yer alacak. Proje kapsamında yer alan, mağazalar, kafeler ve sinema salonlarıyla çekim merkezi olmayı hedefleyen Samsun Towers'da 20 bin metrekarelik arsanın yüzde 80'i peyzaja ayrılıyor. Ankastre ürünlerinden vitrifiyelere kadar en kaliteli markaların kullanılacağı Samsun Towers'ta konut teslimleri ise 2014 yılında yapılacak.

Tüm bloklarda 5'er kat aralıklarla yer verilecek kat bahçelerinin yeşil alanı artırdığı projede açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları ve kişisel gelişim alanlarının yanı sıra her konut bloğunun altında yer alacak fitness center, sauna, buhar odası, aktif spor alanları ve toplantı salonları yer alıyor.

Yavuz Karaman/Milliyet

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Orhan Gencebay'lı Samsun Towers reklamı!
  • 29.08.2016 14:21

Orhan Gencebay'lı Samsun Towers reklamı!

Samsun Towers'ın yıllar önce yayınlanan ve Orhan Gencebay'ın oynadığı reklam fil ...

Samsun Towers inşaatında son durum ne?
  • 11.07.2013 12:01

Samsun Towers inşaatında son durum ne?

Ersa İnşaat tarafından hayata geçirilen Samsun Towers projesinin en yeni şantiye ...

Samsun Towers projesinde son durum ne?
  • 23.08.2012 12:03

Samsun Towers projesinde son durum ne?

Ersa İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Samsun Towers projesinin son ...

Samsun Towers'ın arsasına pilotun gözüyle bakın!
  • 05.07.2012 16:55

Samsun Towers'ın arsasına pilotun gözüyle bakın!

Esenyurt'ta hayata geçirilecek olan Samsun Towers projesinin arsasını sizler içi ...

Samsun Towers'ın temelini Orhan Gencebay attı!
  • 10.06.2012 12:14

Samsun Towers'ın temelini Orhan Gencebay attı!

Ersa İnşaat’ın Esenyurt’ta inşasına başladığı Samsun Towers projesinin 9 Haziran ...

Samsun Towers Esenyurt'a hayat veriyor!
  • 28.05.2012 18:11

Samsun Towers Esenyurt'a hayat veriyor!

Samsun Towers, Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Proje mimarisiyle de dikkat çekiy ...