maritbet girişmaritbet
Saloon Residence'ta daire sahipleri evden çıkmadan sosyalleşecek!

Saloon Residence'ta daire sahipleri evden çıkmadan sosyalleşecek!

"İnsan"ı merkeze oturtan tasarımı ile dikkat çeken Saloon Residence'ta, alışılmışın dışında olarak sosyal tesisler blokların alt katında yer alıyor

 

Ortak alanların bir salon gibi evin bir parçası olarak tasarlandığı projede, konut sakinlerinin evinden çıkmadan sosyalleşmesi hedefleniyor. 
 
Ümraniye Çekmeköy'de hayat bulan Saloon Residence, Gen Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. Tasarımının Brener Mimarlık!tan İsmail Türedi'ye ait olduğu Saloon Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 ve sınırlı sayıda 4+1 konutlar yer alıyor. 
 
Sosyal tesislerin kalabalığına yer yok 
Geniş sosyal olanaklara sahip olan projede, yeşilin ve sosyal tesislerin kalabalığına yer verilmiyor. İnsan merkezli yapısıyla dikkat çeken Saloon Residence'ta, insanların yalnız kalma ihtiyacı düşünülerek sosyal alanlar iç içe tasarlanmıyor. Etrafındaki olanakların geniş tutulduğu projede, açık havuza 450 metrekare yer ayrılırken, tenis ile basketbol sahası ise ayrı olarak yer alıyor. 
 
Ortak alanlar evinizin salonu gibi 
Birçok projenin aksine blokların merkezde sosyal tesislerin ise blokların alt katında yer aldığı Saloon Residence'ta, ortak alanlar bir salon gibi evin bir parçası olarak tasarlanıyor, insanların evinden çıkmadan sosyalleşmesi hedeflenen Saloon Residence'ta, 130 dairenin tamamı 2 simetrik blok halinde 130 derecelik bir açıyla imar edilerek her odanın ferah ve sıcak olması sağlanıyor. 
 
Güvenli ve planlı yapılaşmayı ön planda tutan Saloon Residence, İstanbul'un zemini en sağlam olan ve planlı yapılaşmanın bulunduğu bir bölgede, Ümraniye Çekmeköy'de konumlanıyor. Ataşehir Finans Merkezi'ne, otoban giriş ve çıkışlarına çok yakın mesafede yer alan proje, ana arterlere yakın konumu ile dikkat çekiyor. Bir tarafında Kayışdağı ve Aydos ormanları, diğer tarafında ise Çekmeköy ormanlarının sağladığı oksijen zenginliği ile stresten uzak bir yaşam sunan proje, sizi içinde sular akan yeşilliklerin bulunduğu bir lobiyle karşılıyor. Lobinin büyüleyici atmosferi size ve misafirlerinize özel önem verilerek tasarlandı. 
 
Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, her daireye özel otopark, 7/24 güvenlik, basketbol, tenis sahası, cafe, çocuk oyun alanı ve bakım odası bulunuyor. 
 
Her daire bahçeli Saloon Residence'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve sınırlı sayıda 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Her dairenin kendisiyle bütünleşen geniş büyük kat bahçesi olarak kullanabileceği balkonu bulunan projede, bazı dairelerin ise kat bahçesi olarak kullanılabilen terası bulunuyor. Saloon Residence'daki suit daireler tek kişilik ailelerin ihtiyaçlarına uygun, hem size hem de eşyalarınıza nefes aldıracak şekilde tasarlanıyor. Projede, çocuğunuz için ya da bir aile ferdi için bakıcıya veya şoföre ihtiyaç duyulduğunda sizinle kalması gerekecek kişi için kiralayabileceğiniz kişiye özel odaların yer aldığı projede yine doğum günleri, toplantılar, aile buluşmaları, ya da parti gibi özel günlerde kendi eviniz gibi kiralayabileceğiniz salonu bulunuyor. Saloon Residence'ta her dairenin kendine ait deposu bulunuyor. 
 
Deprem korkusu yaşamayacaksınız Bölge olarak 2. derece deprem bölgesinde olmasına rağmen, hesaplarda 1.derece deprem bölgesi şiddetine dayanıklı olarak tasarımı yapılan Saloon Residence, son deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor. 
 
Bayındırlık Bakanlığı yönetmeliğine uygun olarak yapılan projenin yapımının tüm birleşim ve detaylarında C 35 beton kullanılırken, kalıp sistemi ise konvansiyonel olarak yapılıyor. 
 
Saloon Residence konsept olarak mimari tasarımıyla da ortaya koyduğu zarafeti imalat aşamasında kullandığı bütün detay malzemeleriyle de sağlıyor. Proje tasarım, malzeme seçimi ve işçiliğiyle çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. 
 
MANZARA BİRİNCİ KATTAN BAŞLIYOR 
Saloon Residence projesinde binaların birbirinin önünü kapatmaması ve yay gibi dizilmesi sayesinde birinci kattaki daireler bile manzarayı görebiliyor. Projede 130 dairenin tamamı, 2 simetrik blok halinde 130 derecelik bir açıyla imar edilerek, her dairenin, her odanın, aydınlık, ferah ve sıcak olması sağlanıyor. 
Exclusive Homes
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saloon Residance ile Ümraniye'ye 180 derecelik bakış!
  • 09.12.2014 14:45

Saloon Residance ile Ümraniye'ye 180 derecelik bakış!

Ümraniye'de son yıllarda hızla inşa edilmeye başlanan konut projeleri bölgeyi iy ...

Mutlu yaşam ve karlı yatırım için bu proje...
  • 13.11.2014 13:07

Mutlu yaşam ve karlı yatırım için bu proje...

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışı devam eden Saloon Residence sizi merkezde sessiz ...

Hayatın merkezine davet eden proje!
  • 05.11.2014 12:39

Hayatın merkezine davet eden proje!

Saloon Residence, mimari tasarımıyla farklı, merkezde sessizliği ve huzuru sunan ...

Saloon Residence fiyatları ne kadar?
  • 22.10.2014 14:27

Saloon Residence fiyatları ne kadar?

Gen Yapı'nın Ümraniye'de hayata geçirdiği projede fiyatlar 325 bin liradan satıl ...

Saloon'da 180 derecelik bakış açısı simetriği!
  • 22.10.2014 14:11

Saloon'da 180 derecelik bakış açısı simetriği!

Merkezine insanı alarak tasarlanan Saloon Residence konut projesinde sona gelind ...

Hem yatırım, hem oturum için avantajlı residence hangisi?
  • 13.10.2014 10:35

Hem yatırım, hem oturum için avantajlı residence hangisi?

İstanbul’un yarışan projeleri arasında farklı bir konsept sunan Saloon Residence ...