maritbet girişmaritbet
Safir Park Residence’da 200 bin liraya!

Safir Park Residence’da 200 bin liraya!

Şentürkler Holding’e bağlı Güven İnşaat’ın Beylikdüzü’nde yapımına başladığı Safir Park Residence projesinde 103 metrekarelik daireler 200.000 TL’den satılıyor

 Kaynak: Demet Cengiz BİGLİN / Hürriyet Emlak

 

Butik Boğaziçi Köprüsü yapan projede havuzu kadın-erkek ayrı kullanacak

Şentürkler Holding'e bağlı Güven İnşaat'ın Beylikdüzü'nde yapımına başladığı Safir Park Residence projesi 1+1 dairelere yer vermeyerek sadece aileleri hedefliyor. Üstelik, kapalı havuzun kullanımında kadın ve erkekleri ayırarak farklı bir tercih trendi yaratma iddiasındalar. 132 dairenin bulunduğu Safir Park Residence, home-ofis ve alışveriş merkezi (AVM) de barındıran karma bir projenin içinde yer alıyor. 50 metre yüksekte yer alan 1.900 metrekarelik terasta spor imkanı sunan projeyi, Güven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ordu ile konuştuk.

50 metrede spor alanı

◊ Safir Park Residence projesinin diğer projelerden ayrılan özellikleri nelerdir? - Safir Park projesi Residence, Home-Ofis ve AVM üçlemesindan oluşuyor. Burada kastettiğimiz şey şudur; Home-ofislerimiz tamamen ticari alan olup girişleri alışveriş merkezi içerisinden yapılıyor. Bölge genelinde yaptığımız araştırmalarda 1+1 konseptini rezidans ünitelerin arasına koymadık ki bu tamamen ailelerin yaşabileceği bir ortam sunuyor. Sosyal alanlara getirdiğimiz yeniliklerle havuza kadın-erkek ayrı kullanım özelliği kazandırdık. Böylece bölge genelinde yeni bir tercih trendi yarattık. Teras katı kullanım alanı yarattık ve bölgedeki en büyük sosyal aktivite teras alanını yaptık. 1.900 metrekarelik terasımız ile 50 metre yüksekte spor ve sağlıklı yaşamı bir arada sunuyoruz. Terasta her iki blok arasına yapılacak olan butik Boğaziçi Köprüsü ile de artı bir güvenlik özelliği sunmuş oluyoruz.

4 FARKLI DAİRE SEÇENEĞİ◊ Konutların özellikleri? - Residence dairelerimiz, ailelerin tüm ihtiyacı düşünülerek tasarlanmış. Dairelerimizin tüm iç detaylarında dikdörtgen ve kare odalar tasarlanılarak en maksimum metrekare kullanım sunuldu. Klima, ankastre mutfak beyaz eşyaları, özel yapım mutfak mobilyası, gizli aydınlatmalı özel asma tavan uygulaması, resepsiyon ile görüşme olanağı sunan iç haberleşme, dahili wireless (kablosuz) alt yapısı, uydu anteni ve Fransız balkon bulunuyor.

◊ Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var? - 132 rezidans daire 4 farklı metrekarede planlandı. 4.5+1 daireler 210.93 metrekare, 3.5+1 daireler 177.84 metrekare, 2+1A daireler 137.87 metrekare ve 2+1B daireler 103.00 metrekare brüt büyüklüğe sahip.

200.000 TL'DEN BAŞLIYOR ◊ Ne zaman başladı? Şu anda ne aşamada? Ne zaman bitecek? - 27 Nisan 2009 tarihinde başlayan proje, ilk etabın dış cephe çalışmalarının başlaması ile devam ediyor, ilk etap 2011 Haziran'da sakinlerine teslim edilecek.

* Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz. - 103 metrekare dairelerimiz 200.000 TL'den başlıyor ve cepheye göre farklı fiyatlara sahip. Deniz ve adalar manzaralı dairelerimiz 500.000 TL seviyesinde 210.93 metrekare‘lik dairelerdir.  

* Satışlara ne zaman başladınız? Yüzde kaçı satıldı? İlgi nasıl? - Önce kapalı satış yöntemi projenin bir kısmını sattık. Daha sonra lansmanını gerçekleştirdik. Doğru lokasyonu ve ailelerin rahatça yaşabileceği geniş daireleri açısından proje ilgi oldukça fazladır. Yurt dışında yaşayan gurbetçilerde projeye oldukça önem gösteriyor.

15 MİLYON DOLAR YATIRIM

* Sosyal ve ortak alanlarda neler var? - Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, sauna, teras katındaki sosyal yaşam alanlarımızda 1900 metrekare yürüyüş ve seyir alanı, hobi odası, cep sineması, barbekü alanı, kış bahçesi gibi oldukça sağlıklı ve kaliteli vakitler geçirebileceğiniz yaşam alanları sunuyoruz.

* Kimlere yönelik bir proje bu? Gelir durumu açısından... - Bir kere bizim projemiz Beylikdüzü'nde eksikliği fark edilipte projelendirilen bir yapı. Bu bölgede 4+1 daire bulmak zor. Aile yaşantısı hedef alınarak hayata geçirilen projemizde her A plus, A, B plus, B segmentindeki tüm yatırımcılara uygun ödeme koşulları ile dairelerimiz bulunuyor.

* Projenin büyüklüğü nedir? - Yaklaşık olarak 15 milyon dolarlık bir yatırım bütçesine sahip.

Toplu konut, hastane NATO binaları yaptı

* Şentürkler Holding ve Güven İnşaat'ı tanıyabilir miyiz? - Şentürkler Holding 13 farklı sektörde hizmet veriyor. Toplu konut, hastane, NATO binaları ve tüm taahhüt işlerinde faaliyet gösteriyor. İstanbul'daki yatırım kararı alınan Beylikdüzü'nü pilot bölge seçerek Safir Park Residence projesine başladık. Güven İnşaat 14 yıldır inşaat sektöründe bir çok butik projeye imza attı. Güven İnşaat kendi arazileri üzerinde apartman ve iş merkezi türünde çalışmalar gerçekleştirdi.

* Yeni konut projeleri planlıyor musunuz? - İleriki dönemler de müşterilerimize yeni projeler sunmayı düşünüyoruz. 2 ayrı ilçede 55.000 metrekarelik AVM ve home-ofis, 60.000 metrekarelik arsa üzerinde 1.25 emsal 75.000 metrekare, 3.000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yaşam kompleksi için çalışıyoruz.

Bursa ve İstanbul tecrübesi buluştu

* Bugüne gerçekleştirdiğiniz projeler?

- Şentürkler Holding Bursa'da tamamladığı bazı projeler şöyle: Toki Akçağlayan (774 konut), Yıldırım Eğitim Kompleksi, Hyundai İkinci El Plaza. Devam eden projeler arasında Bursa Karacabey (456 konut), Emet Borik Asit Fabrikası (Kütahya), Bursa Teleferik Projesi. Ayrıca satışta olan ve tamamlanan diğer projeler şöyle sıralanıyor: Şentürkler İş Merkezi (Bursa), Yeşil Vadi Vilları (Mudanya yolu üzeri), Tepedevrent Vilları (Mudanya yolu üzeri), Doğapark Evleri Bursa, Bulvar İş Merkezi (Mudanya yolu kavşağı), Çamlık Villaları (Mudanya yolu üzeri). Güven İnşaat bugüne kadar pek çok apartman ve iş merkezi yaptı. Bahçelievler, Yayla, Mahmutbey, Kıraç, Soğanlı en çok proje gerçekleştirdiği bölgeler.

 

Safir Park Residence iletişim bilgileri
Web: www.safirresidence.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 1 482

  • Etiketler:

Yorum Yaz