maritbet girişmaritbet
Safi Espadon'dan yılbaşı sürprizi! Metrekaresi 3 bin 750 TL'ye!

Safi Espadon'dan yılbaşı sürprizi! Metrekaresi 3 bin 750 TL'ye!

Safi Gayrimenkul, 31 Aralık’a kadar Safi Espadon’dan konut ya da ofis sahibi olanlara özel bir kampanya sunuyor. Yeni yıla kadar sürecek projede yer alacak kişilerin konut ya da ofisleri, dekorasyonu tamamlanmış şekilde teslim edilecek

 

"HAYALLER ÇİZİMLERDE KALMASIN, HAZIRLIKLAR BAŞLASIN! ”
 
Ev ya da ofislerini anahtar teslim alacak proje sahipleri, hem bütçelerinden tasarruf edecek hem de zamandan. Proje kataloglarında bulunan konut ve ofis iç mekan görüntülerinin çizimlerde kalmamasını, kişilerin hayal ettikleri ev ya da ofislere zaman ve bütçe harcamadan sahip olmasını sağlayan kampanya, Safi Espadon'un yeni yıl hediyesi olarak 31 Aralık'a kadar sürecek. 
 
SAFİ ESPADON'DA İNŞAAT TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
 
Safi Holding, İstanbul'un kentsel dönüşüm bölgesi Kartal'da gerçekleştirdiği rezidans projesi “Safi Espadon Residence”ın inşaatına hızla devam ediyor. 
 
Dome Mimarlık tarafından tasarlanan Safi Espadon farklı mimarisi ile beğeni topluyor. Bina, konut ve ofis sakinlerine sosyal olanakları güçlü, kent yaşamındaki gereksinimlerin yüksek standartlarla karşılandığı, inşaat kalitesi ve özel mimarisi ile dikkat çeken bir yaşam merkezi sunuyor. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projede ortalama metrekare satış fiyatı 3 bin 750 TL.
 
3 bodrum, zemin ve 19 kattan oluşacak yapının Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve metroya olan yakınlığı hava ve kara ulaşımı açısından oldukça cazip. Projede 1+1 daireler dahil olmak üzere her daireye bir araçlık kapalı otopark alanı ayrılmış. 
 
31.000 m² toplam inşaat alanı üzerinde yükselen projede stüdyo, 1+1, 1,5+1 ve 2+1 farklı tipte konut ve ofis seçenekleri bulunuyor. Diğer projelerden farklı olarak stüdyo dairelerin oldukça geniş planlandığı yapıda daire büyüklükleri 59 ile 160 m² aralığında değişiyor. Toplam üç bloktan meydana gelen 101 metre yüksekliğindeki proje tek parça olarak yükseliyor. 
 
Projenin yeşil kat bahçeleri ve özel olarak tasarlanmış terası ile tüm cephelerinden Marmara Denizi veya Adalar manzarasını izlemek mümkün olacak. Güçlü mimari özelliklere sahip olan projenin ismi ise kılıç balığı anlamına gelen “Espadon” olarak seçilmiş. 
 
Birleştirilebilen Daireler İle Espadon Farkı
 
Safi Espadon Residence'ın mimarisi dairelerin birleştirilebilmesi açısından son derece uygun olarak tasarlanmış. Proje sahipleri ihtiyaçlarına göre birden fazla daireyi birleştirip daha geniş bir yaşam/çalışma alanına sahip olabilecekler. 
 
Yüksek Prim Potansiyeline Sahip Lokasyon Kartal'da 
 
Kadıköy-Kartal metro hattının hemen önünde konumlanan “Safi Espadon Residence” ulaşım bakımından hem konut hem de ofis kullanımı için oldukça cazip bir lokasyona sahip. Proje aynı zamanda dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye Sarayı'nın yakınında yer alıyor. ,
 
Ana arter üzerinde bulunması nedeniyle çok uygun bir ulaşım hattına sahip olan proje iş yerleri için de tercih sebebi oluyor. 
 
Ekim ayında temeli atılan projenin inşaatı hızla devam ediyor.
 
Espadon Residence İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 377 47 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Espadon Residence’ı Hakan Safi’den dinleyin!
  • 28.06.2012 16:37

Espadon Residence’ı Hakan Safi’den dinleyin!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kartal’da hayata geçirilen E ...

Safiport'a liman projesi için ekipman teslimatları devam ediyor
  • 13.07.2016 09:58

Safiport'a liman projesi için ekipman teslimatları devam ediyor

Safiport Derince’ye alınan ekipmanlar hızla gelmeye devam ediyor. ...

Safi'den 6 milyonluk yeni Espadon!
  • 20.02.2016 13:40

Safi'den 6 milyonluk yeni Espadon!

Espadon Turizm ve Yapı, 6 milyon lira sermayeyle "Safi"ler tarafından kuruldu. ...

Anadolu Yakası’ndaki deniz manzaralı 15 proje!
  • 21.04.2014 14:22

Anadolu Yakası’ndaki deniz manzaralı 15 proje!

İstanbul Anadolu Yakası’ndaki deniz manzarasına sahip 15 projeyi sizin için araş ...

Kartal Safi Espadon Konutları fiyatları
  • 29.12.2013 08:21

Kartal Safi Espadon Konutları fiyatları

Kartal’da Safi Holding tarafından inşa edilen Safi Espadon projesi farklı mimari ...

Espadon Residence Kartal ne zaman teslim?
  • 21.12.2013 11:02

Espadon Residence Kartal ne zaman teslim?

Espadon Residence'da daireler 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta ...