maritbet girişmaritbet
Rixos Residences Bomonty yatırımcısına kazandıracak!

Rixos Residences Bomonty yatırımcısına kazandıracak!

Rixos Residences Bomonty’den oturmak için daire alınabildiği gibi, yatırım amacıyla daire alanlar da dairelerini işletmesi için Rixos’a verebilecek

 


İpek İnşaat & Çakırkaya Yapı ortaklığı tarafından inşa edilen Şişli Bomonti'deki 42 katlı Rixos Residences Bomonty 6 penthouse ve 308 modüler suitten oluşuyor. Rixos Residences Bomonty Dolmabahçe, Mecidiyeköy ve Taksim gibi kültür-sanat ve finans dünyasının yakınında konumlanıyor.
 
Rixos Residences Bomonty'de Türkiye'de ilk kez Amerika ve İngiltere'de uygulanan bir sistem devreye alınacak. Bu sistemde Rixos Residences Bomonty'den oturmak için daire alınabildiği gibi, yatırım amacıyla daire alanlar da dairelerini işletmesi için Rixos'a verebilecek.

Rixos Residences Bomonty'de yer alan dairelerin yüzde 40'ının satışı yapılmış. Bu oranın yüzde 50'sini yatırımcılar oluşturuyor. Dairesini kiralanması için Rixos'a veren yatırımcının aylık olarak 3-4 bin dolar civarında gelir elde edeceği belirtiliyor.

365 bin dolardan başlıyor
Rixos Residences Bomonty'den daire sahibi olmak isteyenlerin talepleri çerçevesinde şekillenecek 84 ile 94 metrekare aralıklarında 1+1 daireler bulunuyor.

Rixos Residences Bomonty'de isteyenler 2+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklerde bu daireleri büyütülebiliyor. Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Rixos Residences Bomonty, Rixos'un işleteceği havuz, spa gibi sosyal imkânlarla dikkat çekiyor. Gelişen bir bölge olan özellikle de merkeze yakın çalışan bekarlar ve genç profesyonellerin yanı sıra ailelerin de dikkatini çekecek Rixos Residences Bomonty'deki daire fiyatları 365 bin dolardan başlayıp 570 bin dolara kadar çıkıyor.


Rixos Residences Bomonty iletişim bilgileri
Web: www.rixosbomonty.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 13 28
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz