maritbet girişmaritbet
Rixos Executive Apartments’de 295 bin dolar!

Rixos Executive Apartments’de 295 bin dolar!

Lüks gayrimenkulde Avrupa ile yarışan İstanbul’da rezidans hizmetini farklılaştırararak “serviced apartment” konseptini geliştiren Rixos, Taksim ve Bomonti’deki projelerinin ardından Anadolu Yakası’na geçerek Kozyatağı’nda yeni bir projeyi hayata geçirdi

İstanbul'a Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projeleriyle giriş yapan Rixos, Anadolu Yakası'na geçerek karlı bir yatırım projesine daha imza attı. Dünyadaki “Executive Apartment” uygulamasının Türkiye'deki ilk örneğini hayata geçiren Rixos, hem ev, hem ofis, hem de ev-ofis olarak değerlendirilebilecek. Rixos Executive Apartments, Anadolu Yakası'nın en önemli finans, iş ve yaşam merkezi olan Kozyatağı'nda konumlanıyor.

Rixos Executive Apartments'a özellikle yabancı alıcıların ilgi gösterdiğini belirttenFTG Development CEO'su Samim Hatipoğlu; “Yabancılar şirketler üzerine ev almayı tercih etmiyorlar  bu yüzden home-office olarak hizmet veren Rixos Executive Apartments, özellikle yabancılar için efektif bir yatırım aracı oluyor. Daire sahipleri Rixos Hotels hizmetlerini home-office konseptinde alıyorlar. Daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanabileceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya verilerek karlı bir yatırıma da dönüştürebilecek” dedi.

Projenin inşaatını gerçekleştiren STC İnşaat'ın sahibi Mustafa Satıcı ise “Akıllı bina konseptinde inşa ettiğimiz Rixos Executive Apartments, farklı sistemiyle Anadolu Yakası'nın yeni yaşam alanı haline gelecek. Avlu içinde yiyecek-içecek ağırlıklı butik bir çarşı yer alıyor. Bu özelliğiyle sadece bina sakinlerinin değil bölgede çalışan, yaşayanların da tercihi haline gelecek” dedi.

Otel kalitesinde ofis hizmeti

Lüks markalı rezidans projelerinden sunduğu zengin hizmet yelpazesiyle farklılaşan  Rixos Executive Apartments, 1+1, 2+1 (78, 88, 90 m²) ve penthouse (96, 142 m²) olmak üzere toplam 370 daireden oluşuyor. İlk 9 katı sadece ofislere ayrılan 30 katlı Rixos Executive Apartments'ın mimari tasarımı akıllı bina konseptiyle Tansel Sönmezer tarafından gerçekleştirildi. STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen projede yaşam Temmuz itibariyle başlayacak.

Rixos Executive Apartments, ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi. Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor. Ayrıca tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplam 9 bin m2'lik toplantı odaları, posta kutusu servisi, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Ayrıca Rixos Executive Apartments'ın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak.

Adalar manzarasına karşı konumlanan Rixos Executive Apartments'daki ev ve ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor. Kira getirisinin ise minimum 2000 dolar olması planlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz