maritbet girişmaritbet
Rixos Elysium ve Rixos residence yatırımcıları çekiyor

Rixos Elysium ve Rixos residence yatırımcıları çekiyor

Lüks emlakta Avrupa ile yarışan İstanbul’da rezidans hizmetini farklılaştırararak “serviced apartment” konseptini geliştiren Rixos’un Taksim ve Bomonti’deki projelerini özellikle bireysel yatırımcılar tercih ediyor. Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty’den daire alanların yaklaşık yüzde 80’i yatırım amaçlı kullanmayı planlıyor

Hareketlilik kazanan inşaat sektörü yatırımcıların yüzünü güldürüyor. İstanbul'a Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projeleriyle giriş yapan Rixos, yatırımcıların gözdesi oldu. Altı ay gibi kısa bir zamanda dairelerin yüzde 70'inin satışı gerçekleşirken, alıcıların yaklaşık yüzde 80'i daireleri yatırım aracı olarak değerlendirmeyi planlıyor.

Lüks markalı rezidans projelerinden sunduğu zengin hizmet yelpazesiyle farklılaşan Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty'in en önemli özelliği ise dönemsel kiralama hizmeti verecek olması. Dönemsel kiralama hizmetini desteklemek üzere 5 yıldızlı otellerle kıyaslanabilecek bir donanıma sahip olan projeler, 2011 yılı içinde hizmete girecek. Rixos Elysium Suites Taksim'de hayat Mayıs ayında, Rixos Residences Bomonty'de ise Ekim'de başlayacak.

Taksim'de size ait bir otel: Rixos Elysium Suites Taksim

Toplam 140 suitten meydana gelen Rixos Elysium Suites Taksim projesinde tüm konutlar 1+1 dubleks olarak tasarlandı. Mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyan Rixos Elysium Suites'te otopark, 7/24 güvenlik, vale, oda servisi, kişiye özel ‘concierge' hizmeti, spor merkezi, SPA alanları ve kapalı havuz yer alıyor. Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra günlük olarak da kiraya verilebilecek olan  Rixos Elysium Suites Taksim'de 6 aydan uzun süreli kiralamalar için farklı seçenekler de sunulacak. Dairelerin büyüklükleri 80m² ile 180 m² arasında değişirken, fiyatlar  katlarına göre ortalama metrekaresi 5.500 ile 8.250 dolar arasında yer alıyor.. Rixos Elysium Taksim, her biri dubleks olan, son derece konforlu ve Rixos' un hizmet kalitesini yansıtan konaklama üniteleriyle, yatırımcılara tek odalı otel sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ofton İnşaat tarafından yapılan Rixos Elysium Suites Taksim'de farklı yaşam ve kulüp konsepti yaratacak olan Lübnan Lounge &Restaurant yer alacak. Özel olarak tasarlanan Türk hamamı da Rixos Elysium Suites Taksim'in simgesi haline gelecek.

 

Şişli'nin merkezi: Rixos Residences Bomonty

Bomonti'de Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya, Maslak Yapı ve Mertaş'ın yatırımlarıyla hayata geçen Rixos Residences Bomonty dokuz dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlandı. İç mimarisini Çağlayan Tuğal'in yaptığı projede 84m² ile 94m²  arasında değişen alanlar modüler sistem 2+1, 3+1 veya  4+1′e dönüştürülebiliyor. Dubleks olarak 470 m²'ye kadar farklı seçeneklerin de sunulduğu projede metrekare fiyatı 4 bin 600 dolar ila 7 bin dolar arasında değişiyor.

Rixos Residence Bomonty'de yemek servisi, temizlik hizmeti, concierge, her türlü rezervasyon hizmeti, ulaşım, helikopter hizmeti ve mutfak alışveriş servisi gibi rezidans hizmetleri sunuluyor. 4 bin 600 metrekarelik ayrı bölümde tasarlanan sosyal yaşam mekanında ise restoran, cafe, fitness, kapalı havuz ve spa merkezi yer alıyor. 5 bin metrekarelik bahçe ise, özellikle çocuklar ve aileler düşünülerek geliştirildi.

 

Rixos Elysium Suites Taksim iletişim bilgileri
Web: www.elysiumsuites.com

Web: www.rixostaksim.com   

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 291 17 61

 

Rixos Residences Bomonti iletişim bilgileri
Web: www.rixosbomonty.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 13 28

  • Etiketler:

Yorum Yaz