maritbet girişmaritbet
Resim İstanbul yol tarifi - nasıl gidilir

Resim İstanbul yol tarifi - nasıl gidilir

Sancaktepe'de konumlandırılan Resim İstanbul için yol tariflerini derledik

TEM OTO YOLU/ FSM KÖPRÜSÜ İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

Dudullu gişelerini geçtikten sonra ilk sağ çıkışı olan KARTAL- SANCAKTEPE DEN girilir. Ödeme noktasından çıktıktan sonra ikinci sağdan yani köprünün altından geçilerek SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ-ŞİLE sapağına girilir.  Köprü üzerine çıkınca SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz. Tam sağa dönün düz devam ederken Türker Fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

E5 OTO YOLU BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ / KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

YAKACIK-SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ ÇEVREYOLU istikametinden giriniz. Girdikten sonra Samandıra Kartal Bağlantı yolunda ilerliyor olacaksınız. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ ŞİLE tabelasından tekrar giriniz.SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker tabelasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

E 5 OTOYOLU PENDİK ANKARA SABİHA GÖKÇEN HAVAKİMANI İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

YAKACIK SULTANBEYLİ ÇEVREYOLU tabelasından giriniz.(Sapakta sağda Toyota'yı göreceksiniz.)Girdikten sonra Samandıra Kartal Bağlantı yolunda ilerliyor olacaksınız. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ ŞİLE tabelasından tekrar giriniz.SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek  200 metre sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker Fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

TEM OTO YOLU SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

İSTANBUL ANKARA tabelası takip edildiğinde gişelerden sonra yine İSTANBUL EDİRNE istikametinde devam etmelisiniz. Devam ettiğinizde sağda KARTAL SANCAKTEPE den girilir. Ödeme noktasından çıktıktan sonra ikinci sağdan yani köprünün altından geçilerek SANCAKTEPE- SULTANBEYLİ ŞİLE sapağına girilir. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker Fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

BOSTANCI YÖNÜNDEN SAHİL İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN :

Soda Atalar KOÇTAŞ ı geçtikten sonra devam ettiğinizde 3.ışıklarda YAKACIK SANCAKTEPE ÇEVREYOLU istikametinden giriniz. Girdikten sonra Samandıra Kartal Bağlantı yolunda ilerliyor olacaksınız. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ tabelasından giriniz. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker  fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

Resim İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.resimistanbul.net/
Telefon: 444 53 18

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!
  • 29.10.2014 16:42

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!

Resim İstanbul Satış Müdürü Kudret Hazer, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

Resim İstanbul örnek daire videosu yayında
  • 12.02.2014 15:09

Resim İstanbul örnek daire videosu yayında

Sancaktepe Resim İstanbul Konutları örnek daire videosu emlaktasondakika.com far ...

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında
  • 12.02.2014 11:19

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi maket video emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:51

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul Konutları'na ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com fa ...

Resim İstanbul projesinin reklam filmi yayında
  • 10.02.2014 14:01

Resim İstanbul projesinin reklam filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla ...

Resim İstanbul maket fotoğrafları
  • 10.02.2014 16:21

Resim İstanbul maket fotoğrafları

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinin maket görse ...