maritbet girişmaritbet
Renaissance Palace projesinde yaşam Eylül'de başlıyor!

Renaissance Palace projesinde yaşam Eylül'de başlıyor!

Uluslararası çapta birçok büyük projeye imza atan Almat İnşaat Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarına Zekeriyaköy’de yükselen Renaissance Palace projesi ile başladı

Eylül ayında kapılarını sakinlerine açacak olan Renaissance Palace; her alanda pek çok kalıbın kırıldığı, doğanın, yaşamın, insanın ve yeniliklerin merkeze oturduğu Rönesans döneminin, modern mimari anlayışı ile yeniden yorumlandığı bir proje olarak göze çarpıyor. 

ULUSLARARASI DENEYİM

Uzun yıllar yurt dışında faaliyetlerini sürdüren Almat Grup, 2001 yılından beri Azerbaycan'da devam eden köprü, yol gibi altyapı projelerinin yanında son olarak Bakü'deki Haydar Aliyev Havaalanı'nın yeniden inşası projesini hayata geçirdi. Azerbaycan dışında Sırbistan'da da yürüttüğü bir otoyol projesi bulunan Almat Grup, Türkiye'de ise enerji ve gayrimenkul sektörlerinde yatırımlarına hız vermiş durumda. Enerji alanında ortak grup şirketi Türkoğlu (ATİ Enerji) kanalıyla Artvin'de 19 mw'luk bir hidroelektrik santrali kuran ve işletmeye alan Grup, gayrimenkulde ise Zekeriyaköy'de, tamamen kendi öz kaynaklarını kullanarak hayata geçirdiği Renaissance Palace projesini tamamlama aşamasına geldi.

DOĞAYLA İÇ İÇE AYDINLIK BİR YAŞAM

Sakinlerine İstanbul'un merkezinde doğayla iç içe aydınlık bir yaşam vadeden Renaissance Palace, sakin ve huzurlu ortamıyla 26 seçkin aileden oluşacak butik bir yaşam merkezi sunuyor. 

7.500 metrekare üzerinde yeşilin % 70'ini korumak felsefesinden yola çıkarak ilerleyen projede; 4 bahçe dubleksi, 4 çatı dubleksi ve 18 villa mevcut. Villalar 163 metrekare ile 289 metrekare arasında çeşitli büyüklüklere sahip. Teraslar bu metrekarelere dâhil değil. Bunun yanında kişinin isteğine göre ikiz villalar birleştirilip daha geniş alanlar sunulabiliyor.

İSTANBUL'UN MERKEZİNDE, DOĞANIN KALBİNDE 

Lokasyon olarak yeni yapılacak havaalanına 45 dakika mesafede olan projeden Sarıyer Tüneli ile Maslak'a ulaşım 7 dakikada sağlanıyor. Bunun yanında yeni yapılacak olan 3. Köprü projesinin de Renaissance Palace'a yaklaşık 1 kilometre uzaklıktan geçecek olması projeyi oldukça değerli kılıyor.

Sakinlerine doğanın kalbinde, at haraları, golf sahaları ile çevreli alanda masalsı bir yaşam vadeden projede villalardaki Rönesans tarzı lüks mimari göz alıcı nitelikte. Her ayrıntının özenle seçilerek A+ malzemelerin bir araya getirildiği evlerdeki yaşam kalitesi, havuz, sauna, spor salonu ve havuz-bar gibi imkânlarla sosyal hayata da yansıyor olacak.

Rönesans'ın insana değer veren yenilikçi ve aydınlık yüzünün mimariye yansımasıyla ortaya çıkan ideal yaşam tarzı, Renaissance Palace'da yeni sakinlerini bekliyor olacak.

Renaissance Palace İletişim Bilgileri;

Web: http://www.renaissancepalace.net/

Telefon: 0212 202 79 21

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni yatırımın kalbinde hemen teslim villalar!
  • 30.01.2015 10:26

Yeni yatırımın kalbinde hemen teslim villalar!

Yaşamın başladığı Terrace Doğa projesinde fiyatlar 1 milyon 355 bin liradan başl ...

İstanbul'un en güzel günleri Ormanada'da başlıyor
  • 20.11.2014 17:32

İstanbul'un en güzel günleri Ormanada'da başlıyor

273 konuttan meydana gelen Ormanada projesinde "İstanbul'un en güzel günleri bur ...

Gülnar Koru Evleri Zekeriyaköy'ü değiştirecek!
  • 14.11.2014 10:46

Gülnar Koru Evleri Zekeriyaköy'ü değiştirecek!

Gülnar Koru Evleri'nde satılan dairelerin fiyatları 455 bin dolardan başlıyor... ...

Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer burası başka bir yer!
  • 26.06.2014 11:56

Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer burası başka bir yer!

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Zekeriyaköy- Maslak- Sarıyer aksını sevdi ...

Almat İnşaat Zekeriyaköy Renaissance fiyat listesi
  • 18.11.2013 15:55

Almat İnşaat Zekeriyaköy Renaissance fiyat listesi

Zekeriyaköy'de konumlandırılan Renaissance Palace'ta fiyatlar 425 bin dolardan b ...

Uskumruköy Rönesans Palas'ta 510 bin dolara bahçe dubleksi!
  • 18.08.2013 14:05

Uskumruköy Rönesans Palas'ta 510 bin dolara bahçe dubleksi!

Mimari tasarımı BB Mimarlık'a ait olan Rönesans Palas, Zekeriyaköy - Uskumruköy' ...