maritbet girişmaritbet
Realİstanbul’da 389 bin TL’ye daire!

Realİstanbul’da 389 bin TL’ye daire!

Türköz İnşaat-İttifak İnşaat-Oliv Yapı tarafından İstanbul Merter’de inşa edilen Realİstanbul’da konut fiyatları 389 bin liradan başlıyor, 1 milyon 190 bin liraya kadar çıkıyor

Türköz İnşaat-İttifak İnşaat-Oliv Yapı tarafından İstanbul Merter, Zeytinburnu, Bakırköy ve Bahçelievler'in kesişim noktasında inşa edilen Realİstanbul'da konut fiyatları 389 bin liradan başlıyor, 1 milyon 190 bin liraya kadar çıkıyor. 74 metrekare  ile 313 metrekare arasında farklı büyüklükte dairelerden oluşan Realistanbul'da konutların mayısta tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

42 bin metrekare arsa üzerinde yapılan realistanbul'da arazinin yüzde 80'inin yeşil alanlara ayrıldı.

Toplam 317 konuttan oluşan projede sıfır peşinat, 120 ay vade uygulanıyor. Projede ayrıca sıfır peşinatla yüzde 0.35'ten başlayan oranlarla ev sahibi olunabiliyor. Yüzde 10 peşinat, 7 ay sonra yüzde 25 ara ödeme, kalanı banka kredisi ile ödenebilen bir başka seçenek de sunuluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 4 indirim uygulanıyor.

Realistanbul'da 800 metre yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, Fin Hamamı, SPA, fitness, cep sineması, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor.  

 

Realistanbul iletişim bilgileri

Web: www.realistanbul.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 416 90 40  

  • Etiketler:

Yorum Yaz