maritbet girişmaritbet
Quasar İstanbul'dan MIPIM Fuarı'nda caz konseri

Quasar İstanbul'dan MIPIM Fuarı'nda caz konseri

Quasar İstanbul; Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’na ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez’in konseriyle renk kattı

Türkiye'deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul; Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez'in konseriyle renk kattı.  Quasar standında gerçekleşen konserde "Türkiye'ye ilk kez Quasar Projesi ile girecek olan" ve dünyada birer ikon haline gelmiş, filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont'un özel lezzetleri de ikram edildi. Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Quasar İstanbul'un Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olacağını MIPIM'e katılan gayrimenkul sektörünün küresel oyuncuları ve yabancı yatırımcılara gösterdik” açıklamasında bulundu.

mıpımda caz konseri

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul,  Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Tüm dünyanın merakla beklediği  MIPIM'de ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez'in konseriyle renklenen özel Quasar kokteyli ziyaretçilere farklı ve keyifli bir deneyim yaşattı. İstanbul'un yeni kültür sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul bu konserle birlikte MIPIM fuarında ilk kez sanat performansı gerçekleştiren proje oldu. "Türkiye'ye ilk kez Quasar Projesi ile girecek olan" ve dünyada birer ikon haline gelmiş, filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont'un özel lezzetlerinin de ikram edildiği kokteyl, ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 3'ü Avrupa birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı'nda büyük ödül ve son olarak Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ndeki “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülü ile dünya birincisi olan Quasar İstanbul projesi, Fransa'da yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi gördü. MIPIM'de değerlendirmede bulunan Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Quasar İstanbul'un Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olacağını MIPIM'e katılan gayrimenkul sektörünün küresel oyuncuları ve yabancı yatırımcılara gösterdik. Türkiye'deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan, “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödüllü Quasar İstanbul olarak ikinci kere katıldığımız MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Quasar İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.quasaristanbul.com/tr/
Telefon: 444 7 123

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Haydar Özkan 'MIPIM'de büyük ilgi görüyoruz'
  • 12.03.2014 17:09

Haydar Özkan 'MIPIM'de büyük ilgi görüyoruz'

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, MIPIM 2014 F ...

Quasar İstanbul'un MIPIM standında caz konseri verildi
  • 12.03.2014 17:05

Quasar İstanbul'un MIPIM standında caz konseri verildi

Viatrans ve Meydanbey ortaklığında inşa edilen projenin fuardaki standında caz k ...

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!
  • 04.10.2013 13:06

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 Avrupa, 5 Türkiye birinciliği yanında aldığı 2 ...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ün reklamı yayında!
  • 23.05.2013 11:41

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ün reklamı yayında!

Viatrans-Meydanbey ortaklığında inşa edilen Quasar İstanbul projesinin reklam fi ...

Quasar İstanbul'un MIPIM 2013'teki standından görüntüler!
  • 12.03.2013 16:53

Quasar İstanbul'un MIPIM 2013'teki standından görüntüler!

Viatrans-Meydanbey ortaklığında Mecidiyeköy'de inşa edilen Quasar İstanbul proje ...

Quasar İstanbul projesinin lansmanı yayında!
  • 22.02.2013 15:27

Quasar İstanbul projesinin lansmanı yayında!

Viatrans ve Meydanbey ortaklığında inşa edilen Quasar İstanbul projesinin lansma ...