maritbet girişmaritbet
Quant Residence satışta, sırada dönüşüm projeleri var!

Quant Residence satışta, sırada dönüşüm projeleri var!

Ümraniye Şerifali Bölgesinde 70 konutluk butik lüks rezidans projesi Quant Residence projesinde sıfır peşinatla daire satışlarına devam eden Kraton İnşaat, Başta Haliç olmak üzere, Kadıköy, Ataşehir, Kozyatağı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları yürütüyor. Kraton İnşaat 5 yılda 3 bin konut inşa etmeyi planlıyor

Kraton İnşaat'ın Ümraniye Şerifali Bölgesi'nde inşasına başladığı ilk projesi Quant Resıdence'dan 0 peşinatla daire ya da ofis almak mümkün. Aralık, 2014'te teslim edilecek projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Mayıs 2013'te inşasınna başlanan Quant Residence, Uluslararası Finans Merkezi'nin yükseleceği , merkezi bölgelerden Şerifali'de yükselecek. Proje   4 bin metrekare alan üzerinde 16 katlı residence ve 4 bin metrekarelik 6 katlı ofis bloğundan oluşuyor. Projede Ayrıca dükkanlarda yer alıyor. Quant Residence da konutların başlangıç fiyatı 250 bin TL.

6 farklı seçenek

Quant Residence'ta daireleri Aralık 2014'te teslim etmeyi hedeflediklerini dile getiren Kraton İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Aydeniz,   “hareketlilik” anlamına gelen Quant Residence'ın 66 metrekare 1+1, 110 metrekare bahçe katlı 1+1, 135 metrekare 2+1, 150 metrekare 3+1, 210 metrekare dubleks ve bahçe dubleks ile 280 metrekare 4+1 Penthouse daire olmak üzere 6 tip daire seçeneği bulunduğunu kaydetti. Aydeniz, kimi dairelerin 30 - 35 metrekarelik, yüksekliği 6 metre olan bahçe teraslara sahip olduğuna da dikkat çekerek projede konut sakinlerinin panoramik şehir manzarasını izleyebileceklerini belirtti.  Ersin Aydeniz, Quant Residence'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi hinterlandı içinde yer aldığına değinerek, “ İstanbul Finans Merkezi tamamlandığında 70 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Bu bölgeye yaklaşık 120 bin yeni nüfus geleceği anlamına geliyor. Bölgede konut fiyatları hızla artacak. Quant Residence'ın en az yüzde 50 prim yapacağını düşünüyorum” dedi.

Otopark değil konut satıyoruz

Konut satışlarında net ve brüt metrekare tartışmasına dikkat çeken Kraton İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Meriç, Quant Residence projesinde metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başladığını, bu fiyatın tapuya işlenecek olan net metrekare fiyatı olduğunun altını çizdi. Birçok markalı konut projesinde tüketicilerin yanıltıldığını ifade eden Ömer Meriç, “Kimi markalı projelerde fiyatlandırmalar brüt metrekareler üzerinden yapılıyor. Örneğin, daire büyüklüğü 80 metrekare olarak açıklanıyor, Tüketici 80 metrekare kare ev aldığını düşünerek parasını ödüyor. Ancak bu metrekarenin içine yeşil alanlar, otopark alanları, depo alanları gibi alanlarda dahil ediliyor. Tüketici 80 metrekarelik ev satın aldığını düşünürken, 40 metrekarelik bir evle karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla tüketici ev satın almak yerine otopark, depo alanı vb. satın almış oluyor. Kraton İnşaat, otopark değil konut satıyor. Biz fiyatlarımızı açıklarken net metrekare üzerinden fiyatlarımızı açıklıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haliç'i Dönüştürecek

Ersin Aydeniz, Kraton inşaatın Türkiye'nin kentsel dönüşüm seferberliğinde aktif rol alacaklarını ifade ederek, Kentsel dönüşümle ilgili olarak Haliç bölgesinde çalışmamız sürüyor. Kadıköy, Ataşehir ve Kozyatağı'nda da kentsel dönüşümle ilgili çalışıyoruz” dedi. Ersin Aydeniz Kraton İnşaat olarak 5 yılda 3 bin konuta imza atmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Önceliğimiz müşteriyi kazanmak

Kraton İnşaat olarak önceliklerinin para kazanmak değil müşteriyi kazanmak olduğunu dile getiren Ömer Meriç, “Önceliğimiz insanlara yaşanabilir, lüks yaşam alanları sunmak istiyoruz. Bu amaçla 70 konutluk bir projede dahi kar marjımızı düşük tutarak geniş sosyal alanlara yer verdik. Projemizde, açık yüzme havuzu, fitness center, spa, buhar odası, çocuk oyun parkları, 24 saat güvenlik hizmeti ve 3 kat kapalı otopark hizmetleri yer alıyor” diye konuştu. 

Quant Residence İletişim Bilgileri;

Web: http://www.quantresidence.com

Telefon: 0216 499 15 10 - 90

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Quant Residence projesinin örnek daire görselleri yayında!
  • 20.09.2013 12:27

Quant Residence projesinin örnek daire görselleri yayında!

66 daireden meydana gelen ve E7 Grup tarafından inşa edilmekte olan Quant Reside ...

Bir rezidanstan beklentileriniz nelerdir?
  • 17.09.2014 17:29

Bir rezidanstan beklentileriniz nelerdir?

2 blokta 70 daireden meydana gelen Quant Residence'ta fiyatlar 360 bin liradan b ...

Quant Residence’ta metrekaresi 5 bin TL’ye ofis
  • 26.05.2014 11:52

Quant Residence’ta metrekaresi 5 bin TL’ye ofis

Satışa çıktığı günden bu yana yüzde 35 prim yapan Quant Residence’ta iş yerleri ...

Quant Residence'ta sıfır faizli ödeme seçenekleri
  • 16.04.2014 13:47

Quant Residence'ta sıfır faizli ödeme seçenekleri

Quant Residence, Kraton İnşaat güvencesinde İstanbul Finans Merkezi’ne oldukça y ...

Ataşehir Quant Residence fiyatları 310 bin liradan başlıyor
  • 26.11.2013 15:05

Ataşehir Quant Residence fiyatları 310 bin liradan başlıyor

Quant Ataşehir Residence'ta satılık konut fiyatları 310 bin Türk Lirası'ndan baş ...

Ersin Aydeniz: Konutta metrekare farkına dikkat edilmeli
  • 04.11.2013 16:14

Ersin Aydeniz: Konutta metrekare farkına dikkat edilmeli

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Quant Residence projesiyle bilinen Kraton ...