maritbet girişmaritbet
Propa Aura Kartal Residence’a metro dopingi! 126 bin liraya!

Propa Aura Kartal Residence’a metro dopingi! 126 bin liraya!

Kadıköy metrosu ile daha da değer kazanacak olan kartal’da yapılan Propa Aura Kartal Deluxe Residence projesinde konut fiyatları 126 bin liradan başlıyor

 

İstanbul'un hızla büyüyen ve gelişen bölgelerinden biri olan Kartal, 2011 sonunda hizmete girecek Kadıköy-Kartal-Kaynarca metrosu ile daha da değer kazanacak. Hem oturmak hem de yatırım yapmak amacıyla Kartal'dan ev almak isteyenler için bölgenin lokasyon, manzara, sosyal imkânlar ve fiyatları açısından iddialı projelerinin başında ise Propa İnşaat'ın Propa Aura Kartal Deluxe  Residence projesi geliyor.

Kartal-Kadıköy metro durağına yürüme mesafesinde, E-5'e sadece 20 metre uzaklıkta konumlanan Propa Aura Kartal Deluxe  Residence, Kartal'da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'na sadece 600 metre mesafede olması sebebiyle de prestij ve yatırım açısından büyük avantaj sağlıyor. Üstelik 2011 sonunda erken teslimi planlanan Kartal Aura Deluxe  Residence, bu sayede yatırım geri dönüşünü de hızlandıracak.
 
Kartal'ın E-5 aksında, metro ve Adliye Sarayı ile birlikte daha da değerlenecek en önemli yerinde yükselen Kartal Aura Deluxe  Residence'dan rezidans sahibi olanlar ciddi prim yapacak bir yatırıma da adım atmış oluyor. Nisan ortasında satışa çıkan Propa Aura Kartal Deluxe  Residence, merkezi konumu ve ulaşım rahatlığı, muhteşem deniz ve adalar manzarası, yatırım değerinin yüksek olması ve zengin sosyal donatıları ile lüks konsepte sahip rezidans konforu sayesinde yoğun talep görüyor. Kartal Aura Deluxe  Residence'in en önemli özelliklerinden biri de home-office olarak kullanım imkânı... Home-office kullanım imkânı, projenin prim potansiyelini yükselten etkenler arasında.
 
Propa Aura Kartal Deluxe  Residence, ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafesi ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. İleride Kadıköy-Kartal-Kaynarca metro hattı Sabiha Gökçen havaalanına kadar uzatılacak. Böylece kartal Aura Deluxe  Residence'dan havaalanına ulaşmak çok daha kısa sürecek. Ayrıca Marmaray projesi tamamlandığında bütün raylı sistemler gibi Kartal-Kadıköy hattı da Marmaray'a entegre olacak. Bu sayede AURA'dan Avrupa Yakasına geçiş de çok kısa ve kolay olacak.
 
126 bin liradan başlıyor
Çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış olan Propa Aura Kartal Deluxe  Residence'da tüm daireler güney cephede ve salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren tam boy pencerelerden deniz ve adalar manzarasına bakıyor. Bu projeden sadece 126 bin TL'ye stüdyo, 160 bin TL'ye 1+1 daire alarak rezidans konforuna sahip olmak mümkün. Propa İnşaat, Kartal Aura Deluxe  Residence'da sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunarak Kartal'ın bu en değerli bölgesinden ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İnşaatı hızla devam eden Propa Aura Kartal Deluxe  Residence'da 10. kata gelindi ve projenin yüzde 40'ı satıldı.
 
E-5'e, metroya ve adliyeye yakınlığının Propa Aura Kartal Deluxe  Residence'ın lokasyon açısından değerini artıran üç önemli etken olduğunu belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bölgeye büyük bir iş potansiyeli sağlayacak olan Adliye Sarayı sebebiyle hukukçuların da Propa Aura Kartal Deluxe  Residence'a yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Özçiçek, Propa Aura Kartal Deluxe  Residence'ın önümüzdeki yılsonunda erken teslim edilmesini planladıklarını ve böylece yatırım geri dönüşünü hızlandırdıklarını sözlerine ekledi.
 


Propa Aura Kartal Deluxe  Residence iletişim bilgileri
Web: www.propaaura.com
Tel: 0216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz