maritbet girişmaritbet
Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da 120 bin liraya!

Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da 120 bin liraya!

Kartal’da yapılan Propa Aura Deluxe Residence projesinde 6 bin TL peşinat ve 1.248 TL taksitle ev almak mümkün. Propa Aura Deluxe Residence Kartal’da 195 daire bulunuyor

 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir isimlerinden Propa İnşaat, Kartal'daki yeni projesi Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da yoğun bir ilgiyle karşılaştı. İki rezidans bloğunda toplam 195 daireden oluşan Propa Aura Deluxe Residence Kartal'ın yüzde 30'u bir haftada satıldı.

Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da  avantajlı tanıtım fiyatları ise devam ediyor. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da stüdyolar 120 bin, 1+1'ler ise 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da 110 metrekare 2+1 daireler ise 272 bin TL'den başlıyor. Dairelerin tümünün güney cepheli ve manzaralı olduğu Propa Aura Deluxe Residence kartal'da 6 bin TL peşinat ve 1.248 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Kartal'da yapımı süren adliye binasına yakınlığı sebebiyle hukukçulardan, iş ve alışveriş merkezlerine yakınlığı sebebiyle de profesyonel yöneticilerden yoğun ilgi gören Propa Aura Deluxe Residence Kartal'ın en önemli özelliklerinden biri home-office olarak kullanım imkânı sunması...

Yatırımcılar açısından yüksek kira geliri anlamına gelen home-office'lere talep, büyük adliye sarayı ile birlikte daha da artacak. Metro durağına yürüme mesafesinde ve günlük 85 bin kişilik bir potansiyel getireceği düşünülen Adliye Sarayı'na 800 metre mesafede olan Propa Aura Deluxe Residence Kartal, home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunuluyor.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Propa Aura Deluxe Residence  Kartal'ın özellikle çevre sitelerdeki ev sahiplerinden de büyük ilgi gördüğünü belirtti. Yakın çevreden yoğun talep görmelerinin Propa Aura Deluxe Residence Kartal'ın lokasyonunun doğruluğunu teyit ettiğini belirten Özçiçek, “Propa Aura Deluxe Residence Kartal konum olarak merkezde bulunuyor. E-5 giriş ve çıkışı ile TEM bağlantısı önümüzde. Anadolu yakasında çalışanlar açısından trafik sorununu büyük ölçüde bertaraf eden ulaşım imkânlarının merkezindeyiz. Oturum ve kira geliri için de bu lokasyonda tecrübe sahibi olan kişilerin ikinci hatta üçüncü bir ev almak istemesi bizim de tercihimizin doğru olduğunu gösteriyor” dedi.

Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da tüm dairelerin esnek büyüklüklere sahip olduğunu belirten Özçiçek, müşteri tercihine göre 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin sunulduğunu söyledi. Özçiçek, Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da istenilen büyüklüğe göre tam kata kadar birleştirilebilen daireler arasında özellikle 2+1'lerin yoğun talep gördüğünü ifade etti.

Kartal'ın ilk “loft” tarzı rezidans konutlarını sunan Propa Aura Deluxe Residence Kartal, uzaktan kumandalı çağrı ve güvenlik sisteminden deprem anında dış kapıları otomatik olarak açan özel bir sisteme, hastanelerdeki acil kumanda butonundan katlarda yiyecek-içecek otomatına kadar her türlü detayın ilk kez konutlarda uygulandığı ayrıcalıklı bir proje… Ayrıca Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da tüm daireler güney cepheli ve 3. kattan itibaren muhteşem bir adalar ve deniz manzarasına bakıyor.

 

Merkezi konumu ve E-5'e sadece 30 metre mesafede olmasıyla kolay erişim imkânı sunan Propa Aura Deluxe Residence Kartal, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının da kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Metro durağı ve yaya üst geçidi Propa Aura Deluxe Residence Kartal'ın tam önünde… Maltepe CarrefourSA, Praktiker ve Real, Pendorya ve Neomarin alışveriş merkezlerine çok yakın olan Propa Aura Deluxe Residence Kartal, Viaport Outlet merkezine de 10 dakika mesafede…


Propa Aura Deluxe Residence Kartal iletişim bilgileri
Web:
www.propaaura.com
Tel: 0 216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz