maritbet girişmaritbet
Projenin kapısına metrobüsü getirdiler

Projenin kapısına metrobüsü getirdiler

Beylikdüzü Esenyurt bölgesindeki markalı konut projeleri metrobüs hattına doğru servis organize edecek. Solarkent örnek olacak

Halen Avrupa Yakası'nda Avalar'a kadar giden metrobüsün bu yıl sonuna kadar Beylikdüzü'ne ulaşması beklenirken, Beylikdüzü-Esenyurt bölgesindeki markalı konut projeleri şimdiden kendi çözümlerini oluşturuyor. Yeni evine yerleşecek olanların toplu ulaşımda sorun yaşamaması için, markalı proje üreten şirketler, metrobüs hattına doğru shuttle servisleri organize etmeye başladı.
 

İlk adım Solarkent'ten geldi

 Bu konudaki ilk adımı Esenyurt'ta bulunan 866 konutluk Solarkent projesi attı.
Teslimlerin başladığı Solarkent bu ihtiyaca etkin bir çözüm üretmek için girişimlerine başladı. Yöredeki pek çok projenin de shuttle uygulamasına geçmeye hazırlandığı öğrenildi.
Aydınlı Yapı'nın 2009'da inşaatına başladığı Solarkent'te teslimler başladı. Her gün 15 Solarkentli evini teslim alıyor. Teslimlerin bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.
 

Rahat ulaşım olanağı sunduk

Projeyi sorunsuz ve zamanında bitirdiklerini belirten Proje Koordinatörü Alpay Çepni, Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk projesinde İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım olanağı sunduklarım açıkladı. Çepni şunları söyledi: "Ciddi bir teslim hızımız var.
Ataköy, Bakırköy veya Şirinevlerde oturup, yatınrn amaçlı daire alanlar, dairesini teslim aldığında karar değiştiriyor ve mevcut evlerini kiraya verip buraya taşınıyor.


Belediye ile görüştük

E-5'e yakınlığımız ulaşım açısından bizi avantajlı kılıyor. Site saldnlerirnizin ulaşım sorunlarına gerekli çözümü üretmek için Esenyurt Belediyesi ile görüştük. Gerekli düzeni sağlayıp, düzenli bir toplu taşıma araa ile ulaşım sağlanıncaya kadar onları Avcılar Metrobüs istasyonuna servislerle taşıyacağız."

22 daire fırsatı

Lüks bir konut projesindeki tüm detayları, uygun fiyata ve düşük giderlerle sağladıklarını anlatan Alpay Çepni, sırf deprem güvenliğini sağlayabilmek için projeye yapılan ilave yatırım tutarının 1.2 milyon doları bulduğunu hatırlattı. Projede halen satışı süren 22 daire söz konusu. Satıştaki dairelerin fiyatları 236 bin lira ile 298 bin lira arasında değişiyor.

Kaynak: Selma Şenol / Bugün

  • Etiketler:

Yorum Yaz