'Projenin adını Başkent koymak büyük cesaret'

'Projenin adını Başkent koymak büyük cesaret'

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Mühye’de inşa edilen Başkent Emlak Konutları’nın basın toplantısına sanatçı Mustafa Ceceli de katıldı.

Başkent'in yeni Bahşkent'i sloganı ile dikkat çeken Başkent Emlak Konutları projesi görücüye çıktı. Projenin basın toplantısına reklam yüzü olan sanatçı Mustafa Ceceli de katıldı. Ceceli lansmanda önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Ceceli, projenin lokasyonunn önemine değindi ve Başkent Emlak Konutları'nın adını Başkent koymanın büyük bir cesaret olduğunu belirtti. 

MUHTEŞEM BİR PROJE OLACAK

Ceceli "Magazin konuşmalarına alışık olduğumuz için böylesine ciddiyeti yüksek ve büyük bir projenin basın toplantısına belki de ilk defa katılıyorum. Ankara doğumluyum ve 20 yaşıma kadar da Ankara'da yaşadım. Hatta üniversite zamanlarımda da projenin yapıldığı Mühye'nin orada oturdum. Aşağıdaki gecekondu bölgesini de çok iyi biliyorum. Barınma ihtiyacı, ekonomiye canlılık katan temel unsur. Tüm temel ihtiyaçlar da bundan sonra başlıyor. Benim için duygusal da bir tarafı oldu. Kendi doğduğum, büyüdüğüm bölgeye çok yakın bir yerde. Ekonomiyi daha da canlandıracak bir projenin içinde olduğum için çok mutluluk duyuyorum.  

Birleşmiş Milletler verilerine göre dünyada 100 milyondan fazla evsiz insan var. Düşünürsek başınızı sokacak bir evinizin olması ne kadar büyük bir nimet" açıklamasında bulundu.

"Başkent, kelime olarak taşıması zor bir anlama sahip. Bununla beraber bu projenin adını Başkent koymak çok büyük bir cesaret. Göründüğü kadarıyla bittiği zaman muhteşem bir proje olacak" dedi. Çok hızlı bir ekiple çalıştıklarını belirten Mustafa Ceceli, projenin satılmasının da hızlı olmasının temennisinde bulundu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: “Emaneti üstlendik, o sorumluluk bilinciyle gayret gösterdik”
  • 03.08.2026 11:08

Bakan Kurum: “Emaneti üstlendik, o sorumluluk bilinciyle gayret gösterdik”

Kahramanmaraş'ta TürkMedya Dirençli Şehirler Zirvesi’nde konuşan Bakan Kurum, de ...

Bakan Kurum: "Milletin asıl güvencesi güçlü devlettir"
  • 24.07.2026 17:43

Bakan Kurum: "Milletin asıl güvencesi güçlü devlettir"

Yüzyılın Konut Projesi’nin ikinci adımı olan konut belirleme kura süreci kapsamı ...

12 bin 800 yavru flamingo Tuz Gölü’nde yaşam buldu
  • 22.07.2026 12:16

12 bin 800 yavru flamingo Tuz Gölü’nde yaşam buldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuz Gölü’nde bu yıl p ...

Bakan Kurum’dan Rusya’da COP31 diplomasisi
  • 14.07.2026 10:20

Bakan Kurum’dan Rusya’da COP31 diplomasisi

COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rusy ...

Bakan Kurum, Suudi Bakanlar ile görüştü
  • 09.07.2026 11:40

Bakan Kurum, Suudi Bakanlar ile görüştü

COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Suud ...

Türkiye ve Umman konut ve kentsel planlama mutabakat zaptı imzaladı
  • 03.07.2026 11:38

Türkiye ve Umman konut ve kentsel planlama mutabakat zaptı imzaladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Umman Sultanlığı İska ...