maritbet girişmaritbet
Prestij Evleri Beylikdüzü’nde 185 bin liraya!

Prestij Evleri Beylikdüzü’nde 185 bin liraya!

Beylikdüzü Prestij Evleri'nde konut fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Prestij Evleri’nde 200 konut bulunuyor

 


Aldatmaz İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde yapılan Prestij Evleri Beylikdüzü 13 bin metrekare arsa üzerinde 5 blokta toplam 200 konuttan oluşuyor. Beylikdüzü Prestij Evleri projesinde konut büyüklükleri 185 ve 220 metrekare olarak belirlenirken tüm konutlar 3+1 tipinde tasarlandı. İnşaatın tamamlandığı Prestij Evleri Beylikdüzü'nde konutlar hemen teslim ediliyor.

Beylikdüzü Prestij Evleri'nde konut fiyatları 185 bin liradan başlıyor, 350 bin liraya kadar çıkıyor. Prestij Evleri Beylikdüzü'nde yüzde 30 peşinatla ING Bank'tan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Prestij Evleri Beylikdüzü projesinde fiyatının tamamının peşin ödenmesi durumunda yüzde 5 indirim yapıyor.

Prestij Evleri Beylikdüzü'nde açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol alanları, 3 katlı alışveriş merkezi, çocuk oyun alanları, kreş, süs havuzları, kamelyalar bulunuyor. Beylikdüzü Prestij Evleri'nde ayrıca yürüyüş parkurları, barbekü alanı, merkezi çöp toplama sistemi, 24 saat güvenlik, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor. Prestij Evleri'nde konutlar mutfak dolabı, ankastre fırın, set üstü ocak ve çöp öğütücü malzemelerle teslim ediliyor.

E-5'e 100 metre mesafede bulunan Prestij Evleri Beylikdüzü, Carrefour, Migros, Bauhaus, Metro ve Real gibi büyük alışveriş merkezlerine yakın bir konumda bulunuyor.
 

Prestij Evleri Beylikdüzü iletişim bilgileri

Tel: 0212 853 19 55


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz