maritbet girişmaritbet
PLATFORM MERTER GELİYOR!

PLATFORM MERTER GELİYOR!

Eroğlu ile Doğa Şehircilik ortaklığında hayata geçirilen Platform Merter’de, rezidans, suit, ofis, Sports & Wellness Center bölümlerinin yanı sıra İstanbul’un yeni moda ve ticaret merkezi ‘Platform Fashion Park’ da yer alıyor.

Eroğlu ile Doğa Şehircilik ortaklığında hayata geçirilen Platform Merter'de, rezidans, suit, ofis, Sports & Wellness Center bölümlerinin yanı sıra İstanbul'un yeni moda ve ticaret merkezi ‘Platform Fashion Park' da yer alıyor.

İstanbul'un en değerli arazisi üzerinde, ticaret ve modern yaşamı geleceğe taşıyacak yeni bir ‘Platform Merter' yükseliyor. Merter'in ve İstanbul'un simgesi olacak yepyeni bir iş, moda ve yaşam merkezi inşa ediliyor.

Eroğlu ve Doğa Şehircilik, inşaatına başlanan karma proje niteliğindeki Platform Merter'de farklı bir konsepti, “Platform Fashion Park”ı da hayata geçiriyor. Projede İstanbul'un yeni iş, iletişim, moda ve ticaret merkezi olarak konumlandırılan Fashion Park'ın yanı sıra rezidanslar, suiteler, teras evler ve ofisler yer alacak.

16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu, 23 bin m² kiralanabilir alana sahip Platform Fashion Park ve 3 bin m²'lik özel Plaform Ofis alanından oluşan, DB Mimarlık-Bünyamin Derman imzalı “karma kullanımlı” (mixed-use) “Platform Merter” projesi, Merter'in yeni simgesi olacak.

Merter yeni bir forma giriyor

Platform Merter ile Merter'de dükkânlar ofislere, dar sokaklar rahat showroom'lara, çarşılar ticaret merkezine, apartmanlar rezidanslara dönüşüyor. 260 milyon lira yatırım maliyeti (arsa dahil) ile hayata geçirilen Platform Merter'deki rezidansların Mayıs 2013'te teslim edilmesi hedeflenirken, Avrupa'nın tek “moda ve ticaret” temalı Platform Fashion Park'ı ise, daha öncesinde, Eylül 2012'de kapılarını açacak.

Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul'un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş ticaret ve yaşam merkezi olarak kurgulanan Platform Merter, 150 bin metrekare inşaat alanına sahip.

İstanbul'un yeni moda merkezi

Merter'in en güçlü markalarının bir araya gelerek tek ses olacağı Platform Merter tekstil sektörünün dünyaya çok daha hızlı entegre olabileceği, iş hacmini genişletebileceği ve ihracatı arttırabilecekleri yeni ve modern yüzü olacak. Fashion Park içerisinde showroomlar, sergi ve defile alanları yer alacaktır.

3 kattan oluşan moda ve ticaret merkezi, 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Platform Merter Fashion Park; geniş showroom mekân çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacak vitrini olarak tasarlanıyor. Platform Fashion Park'ta her türlü ihtiyaca yönelik tiplerde kurgulanmış tam 110 mağaza yer alıyor. Platform Merter; yüksek tavanlar, geniş kapılar, büyük vitrinler, doğru ışıklandırma, nitelikli malzemeler ile ferah ve kullanışlı bir ortam sunuyor.

Bütünsel bir yaşam için…

Aynı anda hem şık bir ofise hem de bütünsel bir yaşam alanına sahip olmanın çok zorlaştığı İstanbul şartlarında, Platform Merter ticaret merkezinin yanı sıra özel ofis alanları ile her ihtiyacı aynı mekânda sunma özelliği taşıyor. Son derece merkezi bir konumda yer alan Platform Merter ofislerinin terasları da bulunuyor.

Konfor ve yeşilden vazgeçemeyenler  

Farklı beğeni ve ihtiyaçlara hizmet etmek üzere, stüdyo dairelerden, 5+1 penthouse'lara kadar farklı daire seçeneklerini bünyesinde toplayan Platform Merter Rezidans lüksü seven geniş aileler için tüm detayları düşünülmüş, çok daha prestijli bir yaşam sunuyor.

Platform Merter Rezidans'ta yer alan tüm dairelerin kat bahçeleri bulunuyor. Aileler yükseklerde de yeşil ile buluşuyor ve mükemmel manzaranın tadını çıkartıyor.

Platform Merter Rezidans, kapalı otopark hizmeti, Sports & Wellness Center, Spa, açık/kapalı havuzu başta olmak üzere ayrıcalıklı sosyal imkânları ve her dairedeki kat bahçeleri ile konforlu ve mutlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Platform Merter Rezidans'ların hemen yanında Sports & Wellness Center binasına karşı konumlandırılan 3 katlı teras evlerde ise müstakil hayatı sevenleri ferah ve mutlu bir hayat bekliyor.

Evinize otel hizmetini taşıyor, “yeni lüksü” tanımlıyor…

Platform Merter Suites bölümünde ise sakinlere 5 yıldızlı otel hizmeti verilmesi hedefleniyor. Platform Merter Suites özel geliştirilen yiyecek/içecek, temizlik servisleri başta olmak üzere titizlikle kurgulanmış “concierge” hizmetini evinize taşıyarak lüksü yeniden tanımlıyor. Ayrıca; konaklama yapılmayan dönemlerde daire sahipleri adına kiralama yapılabilecek farklı bir hizmet sunan Platform Merter Suites günün 24 saati hizmet veren resepsiyonu ile de misafirlerini özel hissettirecek.

Platform Merter'de sosyal yaşam

Platform Merter ticari ve rezidans alanlarının yanı sıra sosyal alanlarıyla da bölgeye canlılık getirecek. Platform Merter'de yer alacak dünyaca ünlü restoranlar, açık havuz, kapalı havuz, sağlık için sakin SPA huzuru ve profesyoneller tarafından işletilecek olan spor kompleksi bunlardan yalnızca bazıları. Daire ve ofis sahipleri bir asansör uzaklığında yer alan Sports & Welness Center'da Spa, Buhar odası, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzunda sakin saatler geçirirken, spor kompleksinde ise formunu koruyacaktır. 

Platform Merter'de fiyat ve ödeme koşulları

299.000-TL başlayan Fiyatlara KDV, Tapu Masrafları, Alt Yapı Bedelleri, Abonmanlık, Sayaç, Cins Tashihi Harcı ve İskan Harç bedelleri ile Fancoil sistem, Ankastre Ocak, Ankastre Bulaşık Makinası, Ankastre Fırın, Davlumbaz ve tüm dairelerde portmantonun dahil olduğu Platform Merter'de daireler dekorasyonlu teslim ediliyor.

Platform Merter müşterilerine sunulan Banka Kredili Ödeme seçenekleri ile (Vakıfbank, İş Bankası, DDMortgage ve Bankasya) yüzde 5 peşinat ödemesi ile 180 aya kadar vade yapılabiliyor.

Bunun yanı sıra, Platform Merter Finansal ödeme sistemi ile yüzde 30 peşinat alarak, geri kalan bakiyeyi 24 aya kadar faizsiz sabit ödeme imkanı da sunuluyor. 36 ay ve 48 ay vade kullanmak isteyen müşterilere ise, yüzde 30 peşinat ödemeleri durumunda ilk 24 ayda faizsiz, 24 ayın üzerindeki vadelere ise yüzde 0.99 aylık vade farkıyla satış gerçekleştirebiliyor.

Platform Merter İletişim Bilgileri

Web: www.erogluyapi.com.tr

Telefon: 444 37 97

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rotterdam'da Mimarlık Ayı Festivali için geçici çatı terası tasarlandı!
  • 04.03.2022 10:35

Rotterdam'da Mimarlık Ayı Festivali için geçici çatı terası tasarlandı!

Haziran ayında Rotterdam Mimarlık Ayı Festivali için hazırlıklara başlayan MVRDV ...

350 bin bambu parçasından oluşan meydan!
  • 07.09.2021 11:15

350 bin bambu parçasından oluşan meydan!

Çin'in Tianjin şehrinde Origin Architects tarafından hayata geçirilen meydan doğ ...

Bu ev 360 derece dönüyor!
  • 27.01.2021 11:42

Bu ev 360 derece dönüyor!

Protek şirketi tarafından inşa edilen ev, manzaraya tam hakim ve kendi ekseni et ...

Çanakkale Köprüsü'nde "kedi yolu" yapımına başlandı
  • 17.11.2020 09:21

Çanakkale Köprüsü'nde "kedi yolu" yapımına başlandı

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek "1915 Çanakkale Köp ...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bakım platformu havadan görüntülendi
  • 27.09.2019 10:55

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bakım platformu havadan görüntülendi

İstanbul'da dün yaşanan deprem sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün zarar görd ...

Platform Merter Fashion Park lansmanı yayında!
  • 12.12.2012 16:20

Platform Merter Fashion Park lansmanı yayında!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Merter'de hayata geçirile ...