maritbet girişmaritbet
Platform Merter Fashion Park çok yakında açılıyor!

Platform Merter Fashion Park çok yakında açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Merter’de hayata geçirilen, Avrupa’nın moda ve toptan tekstil ticaret temalı en kapsamlı projesi olan Platform Merter Fashion Park çok yakında açılıyor

 

20 bin metrekare alanda kurgulanan Platform Merter Fashion Park, dünya markası olan ve bu yolda ilerleyen moda ve tekstil markalarını, modern ve fonksiyonel bir biçimde aynı çatı altında toplayan, Türkiye'nin ilk ve tek moda merkezi olacak. 
 
Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Üretim ve ihracatta lokomotifimiz olan tekstil sektörümüzün, dünyaya çok daha hızlı entegre olabileceği, iş hacmini genişletebileceği ve ihracatını arttırabileceği Platform Merter Fashion Park, Merter, Osmanbey ve Laleli'de dağınık halde bulunan ve geleneksel koşullarda ticaret yapmaya çalışan sektörün biraraya toplandığı yeni bir merkez olacak” dedi.
 
 
Markalaşmış profesyonel çalışanları ve deneyimi ile sektörde yeni bir dönem açan Eroğlu Gayrimenkul'ün, sektördeki klişeleri yıkarak karma kullanımlı projelerin bir adım önüne geçtiği Platform Merter Fashion Park projesi için geri sayım başladı.
 
Eroğlu Gayrimenkul'ün Doğa Şehircilik ortaklığında hayata geçirilen Platform Merter projesi, Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul'un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş, ticaret ve yaşam merkezi olarak kurgulandı.
 
Uluslararası ticaret hacmi bakımından İstanbul'un en önemli merkezlerinden Merter'de rezidans, suit, ofis,  sport center ve Fashion Park bölümlerinden oluşan bölümleri ile moda ve ticareti bir araya getiren Platform Merter, yatırımcıya kar sağlamakla kalmıyor, kentsel dönüşüm açısından da önemli bir süreç başlatıyor.
 
Platform Merter içinde yer alan ve 20 bin metrekare alanda kurgulanan Fashion Park'ın tekstil sektörüne tanıtıldığı gecede konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 29 yıl önce 6 makine ile küçük bir atölyede başlayan yolculuklarının bugün yarattıkları güçlü markalarla dünyanın 37 ülkesinde devam ettiğini söyledi. Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde tekstilin her alanında üretimden perakendeye 11 bine yaklaşan çalışanıyla, pamuğu tarladan alıp üretip, işleyerek nihai tüketiciye ulaştırdıklarını belirten Eroğlu, ana iş kolu tekstilden aldıkları enerjiyi gayrimenkul alanına taşıdıkları projesi Platform Merter Fashion Park'ın tekstil sektörünü bir araya toplayacak büyük bir proje olduğunu vurguladı.  
 
“Sektörün bir arada toplandığı yeni ve modern bir merkez olacak”
 
Avrupa kıtasının en büyük tekstil üreticisi, dünyanın en büyük üçüncü tekstil ihracatçısı olan Türkiye tekstil sektörünün önümüzdeki yıllarda da büyümesini hızla sürdüreceğini Eroğlu, şöyle konuştu: 
 
“2011 yılını 8 milyar dolar ihracatla kapatan; üretim ve ihracatta lokomotifimiz olan tekstil sektörümüzün, dünyaya çok daha hızlı entegre olabileceği, iş hacmini genişletebileceği ve ihracatını arttırabileceği Platform Merter Fashion Park, Merter, Osmanbey ve Laleli'de dağınık halde bulunan ve geleneksel koşullarda ticaret yapmaya çalışan sektörün biraya toplandığı yeni bir merkez olacak. Bugün yarattığı güçlü markalarla İtalya'nın moda ve trendleri belirleme gücünü devralan, Rusya'ya 1 milyar dolar barajını aşarak ihracat yapan tek sektör olan tekstil sektörümüz, hak ettiği ayrıcalığı Platform Merter Fashion Park'ta kazanacak. Biz de Eroğlu Holding olarak uluslararası rekabet ortamında tekstil alanındaki başarımızı inşaat sektörüne de taşımanın gayreti ile ilk günkü heyecanımız ve coşkumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizleri bu çalışmamızın ürünü, toptan tekstil ticaretinin kalbi, sektörümüzün yeni buluşma noktası, modern yüzü Platform Merter Fashion Park'a davet ediyoruz.”
 
Merter'de dükkânları ofislere, dar sokakları rahat showroom'lara, çarşıları ticaret merkezine dönüştürecek olan Platform Merter Fashion Park, Avrupa'nın moda ve ticaret temalı en önemli merkezi olarak planlandı.
 
 
Türkiye'nin markaları Platform Merter'de uluslararası arenaya açılacak
 
Markaların ihtiyacı olan; defile, sergi alanları, geniş showroomlar, restoran, kafe ve sosyal alanlar, kısacası moda ve tekstil ile ilgili tüm detayların mükemmel olarak kurgulandığı Platform Merter Fashion Park'ta farklı ihtiyaçlara yönelik tam 110 mağaza yer alıyor. Moda ve tekstil piyasasındaki firmalar burada yer aldıklarında, toptan tekstil ticareti yapılan bir platformda, ticaretlerini kendileri gibi güçlü markalarla, modern ve güçlü bir konseptte yapıyor olacaklar. Öte yandan toptan tekstil alıcıları da, modern bir merkezde, tek bir noktada zahmetsizce ticaret yapmanın keyfini sürecek.  
 
Platform Merter Fashion Park İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 37 97

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Platform Merter Fashion Park lansmanı yayında!
  • 12.12.2012 16:20

Platform Merter Fashion Park lansmanı yayında!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Merter'de hayata geçirile ...

Platform Merter Fashion Park görselleri yayında!
  • 12.12.2012 14:17

Platform Merter Fashion Park görselleri yayında!

Merter'de hayata geçirilen ve Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayat bulan Platform ...

Eroğlu, 3 projesinde 240 ay vadeli satışa başladı!
  • 08.02.2017 09:44

Eroğlu, 3 projesinde 240 ay vadeli satışa başladı!

GYODER üyesi olan Eroğlu Gayrimenkul, "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Tür ...

Platform Merter'de deniz manzaralı rezidanslar satışta
  • 16.11.2013 11:24

Platform Merter'de deniz manzaralı rezidanslar satışta

Rezidans ve ofislerden meydana gelen Platform Merter, Eroğlu Gayrimenkul tarafın ...

Platform Merter fiyat listesi
  • 25.10.2013 15:38

Platform Merter fiyat listesi

Platform Merter projesinde 2+1 daire fiyatları 826 bin liradan başlıyor ...

Platform Merter Fashion Park, Ağustos ayında kapılarını açacak!
  • 16.07.2013 15:51

Platform Merter Fashion Park, Ağustos ayında kapılarını açacak!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Merter’de hayata geçirilen Platform Merter Fashion ...