maritbet girişmaritbet
Pendik Meridyen Evleri yüzde 30 prim yaptı!

Pendik Meridyen Evleri yüzde 30 prim yaptı!

Evko-Meot İnşaat tarafından yapılan Pendik Meridyen Evleri bölgedeki bu hareketlenmeden payını aldı

 
Kaynak: Nihal YUVACAN / VATAN
 
Havaalanına, hastanelere, Tuzla Tersanesi'ne ve Organize Sanayi Bölgesi'ne yakınlığı sayesinde yıldızı parlayan semtlerden biri olan Pendik Gözdağı, son zamanlarda İstanbul'un Anadolu yakasının en hızlı gelişen yerlerinden biri. Bu sayede bölgede hem emlak fiyatları hem de kiralarda yüzde yüzde 20 ile 30 arasında bir artış yaşandı. Pendik Devlet Hastanesi ve Ekim ayında hizmete giren Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 750 metre mesafede yer alan, Sabiha Gökçen Havalanı ve Via/Port Alışveriş Merkezi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunan Pendik Meridyen Evleri de bölgedeki bu hareketlenmeden payını aldı.
 
Projede hayatın önümüzdeki ay başlayacağını söyleyen Evko-Meot Genel Müdürü Kerem Zengin, “Ev teslimlerini çok iyi bir dönemde yapıyoruz. Çünkü bölgede kiralarda da ciddi bir artış yaşanıyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin Gözdağı'na taşınmasından sonra özellikle sağlık çalışanlarından ciddi bir talep aldık. Bunlar genelde kiralama yolunu seçiyor. Yine bizim bulunduğumuz yere Pendik Belediyesi taşınma kararı aldı. Tüm bunlar projede yer alan evlerin değerini daha yaşam başlamadan yüzde 30 artırırken, kiraların da yükselmesini sağladı” dedi.
 
Kiralarda yüzde 20 ile 30 arasında bir artış olduğunu ifade eden Kerem Zengin, Pendik Gözdağı'nda aylık kiraların 650 lira ile 850 lira arasında değiştiğini, konutların özelliğine göre fiyatların daha da yukarı çıktığını kaydetti.
 


Meridyen Evleri iletişim bilgileri
Web: www.meridyenevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 422 07 30 – 422 09 30


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz