maritbet girişmaritbet
Pendik Meridyen Evleri’nde hayat başlıyor! 90 bin TL'ye!

Pendik Meridyen Evleri’nde hayat başlıyor! 90 bin TL'ye!

Evko Mühendislik-Meot Yapı ortaklığının ilk projesi olan ve bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Pendik Meridyen Evleri bayram sonrasında sahiplerine teslim ediliyor. Pendik Gözdağı’nda inşa edilen Pendik Meridyen Evleri beş blokta 137 daireden oluşuyor. Konutların yüzde 90’ı satılmış durumda

 

 

İnşaat sektöründe çizim, taahüt ve yap-sat alanında faaliyete gösteren Evko Mühendislik ile İngiliz ortağı Meot Yapı'nın ilk projesi olan ve bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Pendik Meridyen Evleri'nde hayata bu ay başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasının son dönemde en hızlı gelişen yerlerinden biri olan Pendik Gözdağı'nda inşa edilen Pendik Meridyen Evleri beş blokta 137 daireden oluşuyor. 4 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Pendik Meridyen Evleri 45 metrekareden 195 metrekareye kadar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerden oluşuyor.

Konutların yüzde 90'ını sattıklarını söyleyen Evko-Meot Genel Müdürü Kerem Zengin, “Ev teslimlerine bayramdan sonra başlıyoruz. Teslimatı çok iyi bir dönemde yapıyoruz. Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin Gözdağı'na taşınmasından sonra özellikle sağlık çalışanlarından ciddi bir talep var. Bunlar genelde kiralama yolunu seçiyor. Yine bizim bulunduğumuz yere Pendik Belediyesi'nin taşınacağını duyduk. Tüm bunlar projede yer alan evlerin değerini daha yaşam başlamadan yüzde 30 artırırken, kiraların da yükselmesini sağladı” dedi.

Son daireler satışta

Projede sınırlı sayıda daire kaldığını belirten Zengin, “Bu bölgede oturmak ya da yatırım yapmak için ev almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması lazım. Zira fiyatlar önümüzdeki dönemde yükselmeye devam edecek” diye konuştu. 

Pendik Meridyen Evleri'nde 56 metrekare 1+1 dairenin fiyatı 90 bin liradan başlarken, 167 metrekare 3+1 dubleks dairenin fiyatı 270 bin liraya kadar çıkıyor. Pendik'in merkezine 1 km, Pendik Devlet Hastanesi ve ekim ayında hizmete giren Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 750 metre mesafede yer alan Pendik Meridyen Evleri, Sabiha Gökçen Havalanı ve Via/Port Alışveriş Merkezi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Meridyen Evleri, Pendik, Kartal, Kurtköy ve D-100 karayoluyla İstanbul'un diğer bölgelerine hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilecek bir noktada yer alıyor.              

                                                           

Meridyen Evleri iletişim bilgileri
Web: www.meridyenevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 422 07 30 – 422 09 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz