maritbet girişmaritbet
Parkoran Konutları'nda 280 bin TL'ye!

Parkoran Konutları'nda 280 bin TL'ye!

MESA- Aktürk-Emlak Pazarlama ortak girişimi olarak Ankara'da TBMM'nin eski lojman alanında inşa edilen Parkoran Konutları projesi Ankara'daki lüks konut anlayışını baştan yazıyor

MESA- Aktürk-Emlak Pazarlama ortak girişimi olarak Ankara'da TBMM'nin eski lojman alanında inşa edilen Parkoran Konutları projesi Ankara'daki lüks konut anlayışını baştan yazıyor.

146 dönüm arsa üzerinde 1832 konuttan oluşan Parkoran Konutları'nda 1+1'den 6+1 dublekse kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Yüzde 85'in yeşil alana ayrıldığı proje, geniş peyzaj alanıyla şehrin içinde huzurlu ve doğal bir ortamda seçkin ve aynı zamanda ayrıcalıklı yaşam sunuyor.

EN ÖNEMLİ BÖLGEDE İNŞA EDİLDİ

Bu seçkin proje hakkında bilgi veren Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül; "ParkOran, Ankara'nın en önemli lokasyonunda gerçekleştiriliyor. Ankara 'nın yüzük taşı olarak tabir edilen noktası olmaktan öte, birde eski milletvekilleri lojmanlarının yerine inşa edildiği için ayrıca önem arz ediyor. Öte yandan, bu zamana kadar Ankara'da yapılan bu büyüklükteki çevresi dışarıdan kapatılan en büyük site olma özelliğini de bünyesinde taşıyor" şeklinde konuştu.

Parkoran Konutları'nın sosyal merkezi içinde kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna; peyzaj projesine uygun süs havuzu, çevre düzenlemesi ve bitkilendirme, basketbol ve tenis sahası, çocuk oyun alanı yer alıyor.
Yarısının şimdiden sahiplerini bulduğu Parkoran Konutları'nda 280.000 TL ile 1.568.000 TL arasında değişen fiyat aralıklarıyla, 0.72 ile 0.78 arasında değişen faiz oranlarıyla satışa sunuluyor.

Kaynak: Necmi Çiçekçi / Habertürk

Parkoran iletişim bilgileri
Web: www.parkoran.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0312 490 81 81

  • Etiketler:

Yorum Yaz