maritbet girişmaritbet
Parkone Sarıyer’de 379 bin dolara!

Parkone Sarıyer’de 379 bin dolara!

Zekeriyaköy Uskumruköy'de inşa edilen Parkone projesi 379 bin dolardan başlayan fiyatı ile bölgenin en cazip projelerinden biri olarak öne çıkıyor

Zekeriyaköy Uskumruköy'de inşa edilen Parkone projesi toplam 30 dönüm alana kuruluyor. Projenin inşaat alanı ise 10.500 metrekare. Parkone projesinde 14 tripleks villa, 15 bahçe dubleksi, 15 çatı dubleksi olmak üzere 44 villa bulunuyor.

Marsan Marmara Holdingcin iştiraki Mitaş Gayrimenkul'ün Uskumruköy'de inşasına başladığı lüks butik konut projesi ParkONE'ın satış koordinatörlüğü görevine Vivian Levi getirildi. Daha önce İstanbul Sapphire'de satış danışmanlığı yapan Levi, yeşilin ve mavinin içinde yükselen ParkONE projesinin 379 bin dolardan başlayan fiyatı ile bölgenin en cazip projelerinden biri olduğunu söyledi.


Uskumruköy'ün son zamanlardaki altyapı projeleriyle İstanbul'un en gözde yaşam alam haline geldiğinin altını çizen Levi, şunlaerı söyledi:

"3. köprü güzergahının belirlenmesi ve 7 Tepe 7 Tünel' projesi kapsamında inşaatı süren Sarıyer-Çayırbaşı tünelinin Haziran ayında tamamen hizmete açılacak olması, bölgenin var olan cazibesini daha da arttırdı. Boğaz ve Maslak hattına 20 dakikada erişilebilecek uzaklıkta olan ParkONE, Sanyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki metro duraklarına kolay ulaşılabilecek bir noktada olmasından dolayı çok doğru bir proje."

Levi, "Uskumruköy, şehrin gürültüsünden uzak ama şehre uzak değil. Doğanın keyfinin sınırsız yaşanacağı bir yer olan Uskumruköy, hayata geçen altyapı projeleriyle de artık İstanbul'u doyasıya yaşayabileceğimiz en güzel noktalardan biri" diye konuştu.

 

Parkone iletişim bilgileri

Web: http://www.parkone.com.tr/

Tel: 0212 262 00 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz