maritbet girişmaritbet
ParkONE'da evlerin ne kadarı satıldı?

ParkONE'da evlerin ne kadarı satıldı?

Mitaş Gayrimenkul’ün markalı ilk butik konut projesi ParkONE benzer projelerden farklı olarak ev sahiplerine geniş donanımlı sosyal alanlar sunuyor. 12 dönüm yeşil alan üzerine kurulu sosyal tesisler hayatın tüm gereksinimlerini karşılamayı amaçlıyor.

Son yıllarda hızlı bir büyüme gösteren konut sektörü, sadece ekonomiye sağladığı katma değerle değil, yaşam alanlarımızdaki standartları da yükseltti. Evleri sadece çatısı olan yaşam alanlarımız olmaktan çıkarıp bahçesi, havuzu ve diğer sosyal alanları ile yaşanılabilir mekanlara dönüştürdü.

Bölgede fark yaratan bir proje

ParkONE Satış Koordinatörü Vivian Levi, “Sosyal tesislerimizde yüzme havuzu, açık ve kapalı kafe alanı, hamam, sauna, yoga- pilates stüdyosu, mini golf, çocuk oyun kulübü, çim havuzu, yapay nehir ve davet odası bulunuyor. Ayrıca proje her konutun kendine has bahçesi veya geniş hobi odası olacak şekilde tasarlandı. Böylelikle insanlar hem şehrin karmaşasından uzaklaşarak özlem duydukları yeşille kucaklaşabilecek hem de evinden uzaklaşmadan sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecek” dedi.

ParkONE'da çocuklar güvende

Markalı konut projelerini birbirinden ayıran detayların sunduğu sosyal olanaklar olduğunu söyleyen Levi, “İnsanlar evlerine geldiklerinde spora gitmek için yeniden trafiğe girmek istemiyorlar. Sunduğumuz olanaklarla evlerinden çıkmadan istedikleri hizmeti alabilecek bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi. Davet odalarında isteyenin iş toplantısını isteyenin doğum günü partisini düzenleyebileceğini sözlerine ekleyen Levi, “ParkONE projesinde çocuklarınızı da gönül rahatlığıyla doğanın kucağına bırakabilirsiniz. Siz iş toplantınızı yaparken çocuğunuz site güvenliği içerisinde ister çim havuzunda ister çocuk oyun kulübünde vakit geçirebilir” dedi.

Evlerin yüzde 50'si satıldı

Zekeriyaköy'de 30 dönümlük arazi üzerine kurulan ve yüzde 50'sinin satıldığı ParkONE projesinin ilk etabında 41 konut bulunuyor. 14 adet tripleks daire, 15 adet çatı dubleksi, 9 adet bahçe dubleksi ve 3 adet bahçe katı seçeneklerinin olduğu projede bahçe katları 315 m2, bahçe dubleksleri 204-217 m2, tripleks daireler 279-292m2, çatı dubleksleri ise depo alanlarıyla birlikte 226-240 m2 büyüklüğüne sahip.

Çatı dubleksleri 379.000- 501.000 dolar, bahçe katları 592.000-699.000 dolar, bahçe dubleks daireleri 500.000 - 569.000 dolar, tripleks daireler ise 631.000 - 930.000 dolar fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Parkone iletişim bilgileri

Web: www.parkone.com.tr

Tel: 0212 262 00 00


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz