maritbet girişmaritbet
PARKONE'A BEŞ YILDIZ!

PARKONE'A BEŞ YILDIZ!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde çoklu rezidans kategorisinde ödüle layık görülen ParkONE projesi Londra’da düzenlenen törende aynı kategoride beş yıldızı alan tek firma oldu.

Mitaş Gayrimenkul'ün Uskumruköy'de hayata geçirdiği ParkONE projesi Avrupa Gayrimenkul Ödülleri töreninden beş yıldızla döndü.

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde çoklu rezidans kategorisinde ödül alan ParkONE projesi Londra'da gerçekleştirilen gala gecesinde aynı kategoride yarışan diğer projeler arasından sıyrılarak beş yıldızı almaya hak kazandı.

Space architects & designers tarafından tasarlanan ParkONE projesi doğal formlara atıfta bulunan aynı zamanda da çağdaş yaşam stili mimarisine sahip. ParkONE Satış Koordinatörü Vivian Levi Uskumruköy'de doğayla iç içe bir arazide inşa edilen projenin modern ve özgün mimarisiyle dikkat çektiğini belirtiyor. Doğayla bütünleşik sosyal donatıları ve evlerin fonksiyonelliği açısından da ev sahiplerinin yaşamını kolaylaştıran bir proje olan ParkONE'ın peyzaj mimarisi de farklılık yaratıyor.

ParkONE'da ev sahiplerine çağdaş bir yaşam stili sunmayı hedeflediklerini belirten Levi, “Projenin tasarım aşamasında her detay üzerinde titizlikle çalışıldı. Farklı ve modern mimarisiyle bölgede fark yaratan bir proje hayata geçirdik. Çalışmamızın karşılığında dünyanın en prestijli ödüllerinden birine layık görülmek bizleri sevindirdi” dedi.

Türkiye'den ve dünyadan yarışmaya katılan çok sayıda proje arasından beş yıldızın sahibi olduklarını ifade eden Levi, “Mitaş Gayrimenkul olarak ParkONE'ın ardından hayata geçireceğimiz diğer konut projelerinde de farklı mimari çizgimizi devam ettirmekte iddialıyız” dedi.

TÜRKİYE'DEN PROJELER GECEYE DAMGA VURDU

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye toplamda 17 kategoride 38 projeyle ödül aldı.

Türkiye'den katılan projelerin başarısı konut sektörünün ve Türk mimarisinin de gelişimini gözler önüne seriyor. Uluslararası alanda da iddiasını ortaya koyan Türk mimarlar ve projeleri yabancıların da ilgisini Türkiye'ye çekmeyi başardı. Türkiye'den birincilik kazanan 9 proje 12 Aralık'ta Asya Pasifik, ABD, Afrika ve Arabistan'ın en iyi projeleriyle yarışmaya hak kazandı. Uluslararası Avrupa Gayrimenkul Ödül Töreni'nde aralarında Maryapı'nın Suyabatmaz Demirel tarafından tasarlanan TAO Tower ve Ekopark İstanbul projeleri, Oral Architects'in MaisonT projesi, Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul'un da bulunduğu 9 projenin içerisinden dünya birincisi çıkması bekleniyor.

ParkOne

212 262 00 00

http://www.parkone.com.tr/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Havalimanı'na "Dünya Havalimanları 2023"ten iki ödül
  • 17.03.2023 13:59

İstanbul Havalimanı'na "Dünya Havalimanları 2023"ten iki ödül

 İstanbul Havalimanı, İngiltere merkezli havacılık derecelendirme kuruluşu ...

Dekar Uskumruköy ve Dekar Şehirbahçe satışa çıktı!
  • 16.06.2022 10:23

Dekar Uskumruköy ve Dekar Şehirbahçe satışa çıktı!

Dekar Yapı, Uskumruköy ve Şehirbahçe projelerini lanse etti. Az katlı mimarisiyl ...

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı
  • 02.05.2022 00:29

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı

İnegöl AVM, ‘Bir Dönüşüm Hikayesi Projesi’ ile Uluslararası Hermes Ödülleri’nde ...

Çimstone Türkiye’nin En itibarlı Tezgâh Markası seçildi
  • 01.05.2022 23:49

Çimstone Türkiye’nin En itibarlı Tezgâh Markası seçildi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen İtibar Endeksi Araştırması’ ...

Astaş Holding'ten yeni proje; Kempinski Residence Balmumcu
  • 16.03.2022 14:07

Astaş Holding'ten yeni proje; Kempinski Residence Balmumcu

Yemyeşil bir vadide, 30.000 metrekarelik geniş bir arazinin kalbinde yer alan Ke ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...