maritbet girişmaritbet
Parkloft kaç liradan satışa çıkıyor?

Parkloft kaç liradan satışa çıkıyor?

Mitaş Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de yapımına başladığı ''ParkONE'' projesi bitmeden önce LoftONE adlı ikinci projeye de başlıyor

Kurucu ortakları Tansu Çiller ve Özer Çiller olan Marsan Marmara Holding'in iştiraki Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt A.Ş, Zekeriyaköy'de yapımına başladığı ''ParkONE'' projesi bitmeden önce LoftONE adlı ikinci projeye de başlıyor.

Marsan Marmara Holding Eş İst Yöneticisi (CEO) Berk Çiller, ParkONE projesinin birinci etabının kaba inşaatının yüzde 70'ini tamamladıklarını, birinci etabı Kasım 2012'de, ikinci etabı da bundan 6 ay sonra teslim etmeyi planladıklarını belirtti.

Çiller, ''ParkONE projesi bitmeden önce LoftONE adlı ikinci projemize başlamış olacağız. Satışlarda gördüğümüz aktiflikten dolayı normalde 1,5 yıl sonra başlamayı planladığımız proje 6-7 ay sonra satışa çıkmış olacak'' dedi.

LoftONE'de daha butik bir proje yapmayı planladıklarını ifade eden Çiller, LoftONE'nin 29 üniteden oluşacağını, müşterilere çatı ve bahçe dubleksleri ve bahçe katlarından oluşan 3 tipte 3 1'lik ev tipi sunacaklarını kaydetti.

Daha orijinal bir çizgi ve kitle belirleyecekleri için metrekare fiyatlarının ParkONE'den daha yüksek olacağını, ParkONE'den yatırımcı segmentten oldukça verim almalarına karşın LoftONE'de son kullanıcıya yönelik bir fiyatlandırma ve pazarlama stratejisi içinde olduklarını belirten Çiller, ParkONE'de metrekare fiyatı olarak 2 bin 200 dolardan satış aşamasında olduklarını, LoftONE'nin metrekare çıkış fiyatının ise 2 bin 500 dolar olacağını söyledi.

ParkONE'da satışların yüzde 52'ye ulaştığını, yatırım için de kullanım için de satın alanlar olduğunu dile getiren Çiller, diğer projenin ParkONE'ın 300 metre uzağında olacağını belirterek, ''ParkONE projemiz 20 bin metrekareye yakın, ikinci projemiz ise 9 bin metrekare olacak. ParkONE 20 milyon dolar, LoftONE da 10 milyon dolar olmakla beraber gelecek 3 sene içinde 30 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planlıyoruz'' dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz