maritbet girişmaritbet
Park Yaşam Mavişehir İzmir'de 170 bin TL'ye!

Park Yaşam Mavişehir İzmir'de 170 bin TL'ye!

İzmir'in ilk kapalı otoparklı ve yüzme havuzlu projesi olan Park Yasam Mavisehir, ilk haftada yüzde 10'luk satış rakamını geçti. Projede daire fiyatları 170 ile 800 bin lira arasında değişiyor

 

Emlak Konut GYO, Türkerler, Durmaz ve İZKA İnşaat işbirliği ile İzmir Karşıyaka'da hayata geçen 'Park Yaşam Mavisehir' satışa çıktığı ilk haftada büyük ilgi gördü.

Ofis ve AVM'nin de içinde bulunduğu 521 konuttan oluşan ve İzmir'in ilk kapalı otoparklı ve kapalı yüzme havuzlu projesi olma özelliğine sahip olan projede 60 adet dairenin satıldığını söyleyen Türkerler Holding Başkanı Kazım Türker, hedeflerinin 3 ay içinde yüzde 80 satış rakamına ulaşmak olduğunu ifade etti. Projede bulunan daire çeşitleri hakkında bilgi veren Türker, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konseptinde daireler bulunduğunu, fiyatların ise 170 bin ile 800 bin lira arasında değiştiğini söyledi.
 

Park Yaşam Mavişehir'in İzmir'in kentsel dönüşüm faaliyeti kapsamında önemli bir adım olduğunu söyleyen Türker şöyle konuştu: "Bu proje 2008 yılından sonra İzmir'de yapılan en büyük yatmmdır. Tamamlandığında proje yaklaşık olarak 350 milyon TL'yi bulacaktır. Öncelikle, bu projede klasik konut metrekarelerinin dışına çıktık ve İzmirliler'in daha geniş, daha ferah evlerde mutlu yaşaması için daireleri daha büyük tasarladık, tavan yüksekliklerini 2.70 metre olarak gerçekleştirdik. Tüm çalışmalar takdir edersiniz ki maliyetleri de yüzde 50 arttırdı.
 

Ancak, biz benzer birçok projeden farklı olarak daha ileri teknoloji, daha fazla konfor ve daha fazla yaşam İZMİR Kaan Zenginli alanı sunmamıza rağmen, bu maliyetleri konut fiyatlarına yansıtmadık. Yani, Park Yaşam Mavişehir'den daire alanlar, hem çok daha iyisini, benzerlerine göre en iyisini satın alacak, hem de daha uygun fiyatlarla sahip olacak." Türker, gelir paylaşımı konusunda da yüzde 40 Türkerler, yüzde 30 İZKA ve yüzde 30 Durmazlar İnşaat olarak paylaşım yapıldığını ifade etti.
 

Park Yaşam Mavisehir 2012'de Aralık'ta teslim edilecek

İzmir'in birinci derece deprem bölgesi olduğunu hatırlatan Türker, Park Yaşam Mavisehir'de depreme karşı olağanüstü önlemler alındığını, 120 cm çapında fore kazıklar kullanıldığını ve Jet Grout, Post Grouding gibi Uzakdoğu'da kullanılan sistemler uygulandığını söyledi. Ödeme koşullan hakkında da bilgi veren Türker "Projede kişiye özel kredilendirme imkanı sunuyoruz. Yüzde 25 peşin 120 aya kadar projeye özel faiz oranlan ile daire satın alabilmek mümkün olacak. Banka kredileri her bütçeye uygun esneklikte olup, ister ödemelerinizi eşit taksitlerle, ister her yıl dilediğiniz miktarda artmasını talep edebilirsiniz.
Aynca bütçenize göre her yıl dilediğiniz sayıda ve miktarda ara ödeme yaparak aylık taksitleri düşürebilirsiniz" diye konuştu. Türker ayrıca inşaat süresince 500 kişiye istihdam sağlandığını 12.12.2012'de daireleri teslim edilecek olan projenin tam kapasite çalışmaya başlamasından sonra toplam 500 kişiye daha iş imkanı sağlanacağını sözlerine ekledi.

Web: www.parkyasammavisehir.com

 

Tel: 444 35 06

  • Etiketler:

Yorum Yaz