maritbet girişmaritbet
Park Residences Cadde, doları 2.75'te sabitledi

Park Residences Cadde, doları 2.75'te sabitledi

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından Anadolu Yakası'nın en merkezi noktasında inşa edilen Park Residences Cadde doları sabitledi.

Sevdiğiniz insana değer verdiğinizi göstermenin en güzel yolu kalıcı bir hediye vermekten geçer. Sevdiğinizle birlikte yıllar geçtikçe değerlendirecek yatırımın keyfini birlikte çıkarmanız için hayatın merkezinde, şehrin kalbinde olan Park Residences Cadde sizleri bekliyor.

Park Residences Cadde'nin sunduğu benzersiz imkanlar ile şehrin merkezinde, İstanbul'un gözbebeği bir konumda ömür boyu yaşanacak bir yatırım kazanmanın ve kazandırmanın keyfine varabilirsiniz.

Park Residences Cadde, Sevgililer Günü'nde de özel olarak 1 Dolar'ı 2.75 TL'den sabitleyerek yatırımlık bir ev hediye fırsatını sunmaya devam ediyor.

Metrekare fiyat aralıkları 4.500 – 7.500 Dolar arasında değişen projede, emsallerine göre çok avantajlı koşullarla satış yapılıyor.

İstanbul'un en değerli merkezinde bir yaşam ayrıcalığı

Moderni, klasiği; özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü ve ayrıcalıklı yaşamayı sevenler; yeşil ve mavinin buluştuğu yerde nefes kesici adalar ve eşsiz tarihi yarımada manzaralarıyla çevrili, kusursuz estetikle tasarlanmış çok özel bir yaşamda, İstanbul'un en değerli merkezi Bağdat Caddesi'nde Park Residences Cadde'de buluşuyor.

Park Residences Cadde; Bağdat Caddesi'nde Göztepe‘de, İstanbul Boğazı, eşsiz tarihi yarımada, nefes kesici Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, ayrıcalıklı hizmetler sunan hemen taşınacağınız seçkin bir adres olarak yaşamın merkezinde yer alıyor. Park Residences Cadde, çağdaş mimariye sahip, nefes kesici İstanbul manzarasına hakim 44 katlı dört kuleden oluşuyor. 102 m2 ile 690 m2 arasında değişik yaşam tarzlarına hitap eden özenle tasarlanmış rezidanslar bulunuyor.

Gerek konumu, gerekse tasarım, stil ve lüksün mükemmel uyumu ile dikkat çekiyor...

İstanbul Boğazı'nın girişinden Yeşilköy'e kadar uzanan panoramik geniş bir sahil, birçok medeniyete ev sahipliği yapan tarihi yarımada manzarası, her zaman keyifle seyredilen İstanbul'un incileri Adalar ve Marmara Denizi , Park Residences Cadde'deki manzaralardan sadece bir kaçı....

Bu keyifli konumun haricinde keyfin lüks ile buluştuğu Park Residences Cadde'de ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek concierge hizmetleri sunuluyor. Bunlar arasında otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları, limuzin, tekne gibi araç ulaşım ve transferler hizmetleri, vale parking, oda temizliği, kahvaltı servisi, çamaşır yıkama ve kuru temizleme, saatli aşçı ve garson, evcil hayvan bakımı, ev içi teknik bakım ve onarım desteği, IT destek, parti-davet organizasyon ve Business Center bulunuyor. Ayrıca özel güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Rezidans büyüklükleri arasında bir çok seçenek bulunuyor

En küçüğü 102 m2 olan rezidansların 117, 223, 263, 350 ve 690 m2 gibi değişik seçenekleri var. 1+1'den penthouse'a kadar geniş bir yelpaze sunuluyor.

Projede sunulan seçkin imkanlar

Park Residences Cadde'de hayatın tam içinde yaşıyorsunuz. Üç adımda Bağdat Caddesi'ndesiniz; en seçkin restoranlar, cafeler, butikler, marketler bir asansör uzaklığında. Biraz ilerinizde İstanbul'un sayılı marinalarından biri Kalamış Marina bulunuyor.

Park Residences Cadde; 20 dönümlük kendi bahçesine ilaveten 120 dönümlük Özgürlük Parkı'na da komşu. Doğanın içinde her gün başka bir keyif almak mümkün.

Seçkin ayrıcalıkların sunulduğu Park Residences Cadde'de dışarıya çıkmadan sauna, hamam ve spa keyfini sürebilir , dilerseniz fitness, pilates, yoga yapabilir, trainer eşliğinde özel programlarla çalışma olanağı bulabilirsiniz.

Çocuklar için oyun odaları, çocuk parkı, açık yüzme havuzu, arkadaki parkta bulunan halı sahada gece gündüz futbol oynama-izleme imkânı var. Yürüme mesafesinde yelken kulüpleri ve asırlık tarihe sahip ünlü kulüplerin spor tesisleri de bulunuyor. Moda Deniz Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü, Galatasaray Yelken Kulübü ve Marmara Yelken Kulübü, Park Residences Cadde'ye neredeyse komşusu olacak kadar yakınlıkta.

Ev sahiplerine sunulan benzersiz hizmetler

Ayrıcalıklı hizmet sunan bu lüks rezidanslar, yaşam alanınızı zenginleştirirken aynı zamanda da özelleştiriyor.

Yaşamı özel bir ayrıcalığa dönüştüren, her detayı incelikle düşünülmüş kusursuz bir hayat Park Residences Cadde'de sizleri bekliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İGA'dan 14 Şubat Sevgililer Günü için reklam filmi
  • 12.02.2022 17:04

İGA'dan 14 Şubat Sevgililer Günü için reklam filmi

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırl ...

Bilkent Center'da şubat ayına özel etkinlikler!
  • 10.02.2022 17:40

Bilkent Center'da şubat ayına özel etkinlikler!

Bilkent Center, Şubat ayında renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli anl ...

Anker'den Sevgililer Günü’ne özel yüzde 25 indirim!
  • 01.02.2022 10:39

Anker'den Sevgililer Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Web sitesi üzerinden alınan tüm ürünlere yüzde 25 indirim uygulayan Anker, hem s ...

IKEA'dan Sevgililer Günü'ne özel dekoratif ürünler!
  • 15.01.2022 15:52

IKEA'dan Sevgililer Günü'ne özel dekoratif ürünler!

IKEA Türkiye, Sevgililer Günü’nde sadece çiftler için değil, sevgisini ifade etm ...

İstanbul Cevahir AVM ile 14 Şubat’ta tüm evler sinema salonu
  • 10.02.2021 17:30

İstanbul Cevahir AVM ile 14 Şubat’ta tüm evler sinema salonu

İstanbul Cevahir, Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği “14 Şubat’ta Evdeyiz” kamp ...

Thermomix'ten Sevgililer Günü'ne özel hediye alternatifi!
  • 08.02.2021 11:29

Thermomix'ten Sevgililer Günü'ne özel hediye alternatifi!

Zamanın değerini bilen Thermomix Sevgililer Günü'nde hediye arayışında olanlar i ...