maritbet girişmaritbet
Park Mavera 3'te küçük birikimle yatırım fırsatı!

Park Mavera 3'te küçük birikimle yatırım fırsatı!

Park Mavera 3'ten elinizdeki para miktarı kadar pay sahibi olabilir, bu payları Borsa'da değerlendikçe siz de kazanabilirsiniz.

Gayrimenkul sertifikası uygulamasıyla dikkat çeken Park Mavera 3, TOKİ ve Makro İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. 723 daireden meydana gelen projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek. 

Park Mavera 3 projesinden 'gayrimenkul Sertifikası' uygulamasıyla pay sahibi olabilirsiniz. Ev alma gücü olmayanlar için oluşturulan bu sistemle, yatırım yapma avantajı doğuyor. Sertifika sistemi şöyle işliyor; elinizdeki para doğrultusunda Park Mavera 3 projesinden pay satın alıyorsunuz. Satın aldığınız bu pay Borsa'da işlem görüp değerlendikçe sizde kazanıyorsunuz. 

Küçük birikimlerle yatırım avantajı sunan Park Mavera 3'te 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 125 ila 135 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. 50 bin 696 metrekare arsa üzerine kurulan Park Mavera 3, Başakşehir'de yer alıyor. 

Park Mavera 3 içerisinde; Türk hamamları, fitness salonları, saunalar, açık/kapalı yüzme havuzu, otopark mevcut. Yüzde 78'i peyzaja ayrılan proje, 3. havalimanı bağlantı yoluna, 3. çevre yolu bağlantısına doğrudan katılımı olan Park Mavera 3 kuzey marmara otoyolu katılımına ise rahatça ulaşılacak yakınlıkta. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, TSE’nin Temelli Kampüsü’nü tamamladı
  • 29.04.2026 11:53

TOKİ, TSE’nin Temelli Kampüsü’nü tamamladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye’nin sanayi üretim stan ...

İstanbul’da 100 bin konut için kura heyecanı
  • 27.04.2026 09:35

İstanbul’da 100 bin konut için kura heyecanı

TOKİ tarafından gerçekleştirilen “500 Bin Sosyal Konut Projesi”nin İstanbul ayağ ...

Bafra Millet Bahçesi, Samsun'a nefes oldu
  • 20.04.2026 15:32

Bafra Millet Bahçesi, Samsun'a nefes oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Sazlıbosna’daki 'İlk Evim' sosyal konutları hızla tamamlanıyor
  • 07.04.2026 18:34

Sazlıbosna’daki 'İlk Evim' sosyal konutları hızla tamamlanıyor

İlk Evim - 250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında İstanbul Arnavutköy Sazlıbosn ...

İstanbul’da 100 bin konutun kuraları 25 Nisan’da çekilecek
  • 03.04.2026 18:55

İstanbul’da 100 bin konutun kuraları 25 Nisan’da çekilecek

Bakan Kurum, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında İstanbul’da 100 bin konutun kural ...

TOKİ, 45 İlde 353 arsayı açık artırmayla satacak
  • 03.04.2026 10:38

TOKİ, 45 İlde 353 arsayı açık artırmayla satacak

TOKİ, 45 ilde farklı kullanımlara açılacak 353 arsayı açık artırmayla satışa çık ...