maritbet girişmaritbet
Papatya Residence 2’de 50 bin TL'den başlıyor!

Papatya Residence 2’de 50 bin TL'den başlıyor!

Düzlem Yapı tarafından İstanbul’da inşa edilen Papatya Residence 2 evlerinde stüdyo tipi dairelerin fiyatları 50.000 TL’den ve 1+1 daire fiyatlarımızda 70.000 TL ‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

 

Papatya Residence 2, uluslararası deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kriterlerine bağlı kalınıp bölgemizin zemin etütleri yaptırılarak radya temelli ve yüksek inşaat teknolojisi ile kusursuz yapılar üretmeyi misyon haline getiren Düzlem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından inşa ediliyor.

İstanbul'un gelişen semti Beylikdüzü'nde yer alan Papatya Residence 2, 590 konutluk iki residence bloktan oluşan bir çağdaş yaşam alanıdır. Şehrin stresli yaşantısından uzak, sadece kendinizin ve sevdiklerinizin sevgi dolu kalp atışlarını duyabileceğiniz bu mekânda, yoğun iş temposundan sonra özlemini duyduğunuz ayrıcalıkları residence konforuyla yaşayacaksınız. Atatürk Havalimanı'na 15 km. ve E-5 ‘e 200 metre uzaklıktaki Papatya Residence, TÜYAP Kongre Ve Fuar Merkezi'ne olan yakılığı ile fuar katılımcıları ve katılımcı misafirleri içinde ideal konut alternatifleri sunuyor.

Papatya Residence'de daireler; stüdyolar 53 m2 ile 74 m2 arasında, 1+1 daireler 70 m2 ile 101 m2 arasında ve 2+1 daireler 141 m2'dir.

Özellikle yatırımcılar için cazip bir projedir. Burada herkesin sahip olabileceği fiyatlarda daireler tasarlanmıştır. Hiç daire sahibi olmayanlar için bulunmaz bir fırsat olarak görülmelidir.

Fiyatlar 50 bin liradan başlıyor

Papatya Residence 2'de, A bloktaki daireler 2011 sonunda ve B bloktaki daireler de 2012 sonunda Düzlem Yapı A.Ş tarafından sahiplerine teslim edilecek.

Studyo tipi dairelerin fiyatları 50.000 TL'den ve 1+1 daire fiyatlarımızda 70.000 TL ‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Papatya Residence 2'de, firma bünyesindeki özel kampanyalarla kefilsiz 36 aya kadar varan vadelerle kira öder gibi satış yapılıyor.

Papatya Residence ‘da yer alan 1+1, 2+1 ve studyo tipi dairelerin her biri lüks otel konforunu ve rahatlığını size kendi evinizde sunuyor.

24 saat resepsiyon ve kuru temizleme hizmetleriyle günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak her türlü detay sizin için önceden tasarlanmış ve çözümlenmiştir. Bina içindeki hızlı asansörler vakit kaybettirmeden evinize ya da üst katta yer alan sosyal tesis alanlarına ulaşmanızı sağlayacaktır. Açık/kapalı otopark ve vale hizmetleri sizin için rahatlık ve konfor, aracınız için ise güven sağlıyor.

Beylikdüzü Papatya Residence 2 iletişim bilgileri

Web: www.papatyaresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 854 28 81-83

  • Etiketler:

Yorum Yaz