maritbet girişmaritbet
Panavia Suite'te 796 bin dolara

Panavia Suite'te 796 bin dolara

Panaroma İnşaat'ın gecekonduların yerine inşa edeceği dönüşüm projesi Panavia Suite'te konut fiyatları 796 bin dolardan başlıyor

İstinye'nin milyon dolarlık konut projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Panaroma İnşaat'ın gecekonduların yerine inşa edeceği dönüşüm projesi Panavia Suite'te konut fiyatları 796 bin dolardan başlıyor ve 3.3 milyon dolara kadar çıkıyor

Seba İnşaat'ın yatırımları, İstinye Park'ın rezidansları, Krea GayrimenkuTün L'ist İstinye Suites projesinden sonra, İstanbul'un gözde Boğaz semtlerinden İstinye'nin yüksek kesimleri bu defa kentsel dönüşümle milyon dolarlık konutlara ev sahipliği yapacak. Panaroma İnşaat'ın Atlı Spor Kulübü'nün arkasında, L'ist İstinye Suites'e komşu bir arazide inşa edeceği Panavia Süite adlı proje, 7.5 dönümlük arsa üzerindeki gecekonduların yerinde yükselecek. 5 bloktan meydana gelecek projede toplam 60 daire bulunacak. A Plus segmentine yönelik Panavia Suite'te konut fiyatları 796 bin ile 3.3 milyon dolar arasında değişecek.


BOYDAN BOYA CAM

1 + 1,2 + 1,3 + 1 rezidanslara yer verilecek projenin ruhsatının önümüzdeki ay alınması bekleniyor.
Ruhsat alındıktan sonra inşaatın tamamlanma süresi ise 14 ay. Mimar Koray Yavuzer'in imzasını taşıyan Panavia Suite'te hemen hemen tüm daireler Boğaz manzaralı.
Manzaralı rezidansların KDV hariç metrekare fiyatı 8 bin dolar olarak belirlenirken, manzarasız olanlarda bu rakam 7 bin 500 dolara geriliyor. Projede konut büyüklükleri ise 90 ile 352 metrekare arasında değişiyor.
Her katta 4 daireye yer verilecek şekilde tasarlanan Panavia Suite'te, odaların pencereleri boydan boya cam şeklinde tasarlanıyor. Normal dairelere, bahçe ve çatı dublekslerine yer verilen projede 1 + 1'ler 90 metrekare, 2 + 1'ler 200 metrekare, 3 + 1'ler 200, 344 ve 352 metrekarelik alternatiflerle satılıyor.
90 metrekarelik manzaralı 1 +İlerin fiyatının 850 bin dolar olduğu belirtiliyor.


North İstanbul ile Sarıyer Kasapçayırı'na 175 konut inşa edilecek

Seba inşaat'ın eski ortaklarından Gazanfer ve Haşmet Mürşit'in kurduğu Panaroma inşaat'ın bir başka projesi de Sarıyer'in Kasapçayırı bölgesinde hayata geçirilecek. 175 konutluk North İstanbul adlı projede KDV hariç metrekare fiyatları 2 bin 100 ile 2 bin 500 dolar arasında değişecek. Üst katlardaki dairelerin göl ve orman manzarasına hâkim olacağı projede 1 + 1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar yer alacak. 6 dönüm üzerinde inşa edilecek North İstanbul'da toplam satılabilir alan 19 bin 494 metrekare olacak.

Kaynak: Menekşe Ataselim / Habertürk

  • Etiketler:

Yorum Yaz