maritbet girişmaritbet
Palmiye Park Zirvekent’te yüzde 0.79 faizle!

Palmiye Park Zirvekent’te yüzde 0.79 faizle!

Yüzde 85’i 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan site, bu özelliğiyle de İzmir’de bir ilk. 7’şer katlı 4 bloktan oluşan Zirvekent’te 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 147 daire bulunuyor

Her dairenin deniz gördüğü Çiğli'nin ilk güvenlikli sitesi Palmiye Park Zirvekent, avantajlı ödeme seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Ekim 2010'da temeli atılan ve ilk etap satışlarınının tamamlandığı projenin müşterilerine yönelik felsefesi, “ev satmak değil, istedikleri gibi bir eve kolayca sahip olmalarını sağlamak” . İzmir'de 75 yıldır iz bırakan binalarda imzası bulunan Veryeri ve Dağıstan ortaklığından doğan Palmiye Park Zirvekent, şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli Egekent'te yükseliyor.

Yüzde 85'i 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan site, bu özelliğiyle de İzmir'de bir ilk. 7'şer katlı 4 bloktan oluşan Zirvekent'te 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 147 daire bulunuyor. Mimari tasarımı ile çevreye dostluğu ve yeşilin güzelliğini ön plana çıkaran Palmiye Park Zirvekent,  şehrin içinde bir sayfiye ferahlığı yaşatmayı hedefliyor. Ekim 2010'da temeli atılan Palmiye Park Zirvekent'teki daireler Ağustos 2012'de teslim edilecek.

Çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının bulunduğu Palmiye Park Zirvekent'te  teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de dikkat çekiyor. Yatırımcılar ve yaşama amacıyla burada ev sahibi olmayı düşünenler için ödeme koşullarında cazip fırsatlar sunan Zirvekent'te 1+1 daireler ayda 540 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Projede 120 ay yüzde 0.79 faizle kredi kulllanılabiliyor.

Palmiye Park Zirvekent, otobüs/minibüs son durağına ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 15.000 metrekarelik yemyeşil bir parka komşu olan Zirvekent,

-      Kipa, Carrefour, DiaSa, Tansaş ve semt pazarına 5 dakika,

-      Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne 15 dakika,

-      Bornova ve Alsancak'a tek vasıtayla 30 dakika,

-      Sasalı Doğal Yaşam Merkezi'ne 15 dakika yakınlıkta.

Otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor.

Palmiye Park Zirvekent iletişim bilgileri
 

Web: http://www.palmiyepark.com/

 Tel: 0232 462 50 60

  • Etiketler:

Yorum Yaz