maritbet girişmaritbet
Palmiye Park Zirvekent’te 83 bin TL’ye!

Palmiye Park Zirvekent’te 83 bin TL’ye!

İzmir’de çoğunluğu 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ilk proje olan ve her dairenin deniz gördüğü Palmiye Park Zirvekent, hem konforlu bir yaşam hem de kârlı bir yatırım fırsatı sunuyor

İzmir'de çoğunluğu 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ilk proje olan ve her dairenin deniz gördüğü Palmiye Park Zirvekent, hem konforlu bir yaşam hem de kârlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

75 yılı aşkın süredir İzmir'de iz bırakan binalara imza atan Veryeri ve Dağıstan ailelerinin şirketleri Ege ve CDS Yapı'nın ortaklığında inşa edilen projelerin en yenisi; Palmiye Park Zirvekent. İzmir'in deprem güvenliği en yüksek zeminine sahip bölgelerinden Çiğli-Egekent'te yükselen Zirvekent ile ilgili bir ilkler listesi yapmak mümkün. Zirvekent, Çiğli'nin ilk güvenlikli sitesi. Aynı zamanda İzmir'de en yoğun 1+1 ve 2+1 daireye sahip ilk proje. 7′şer katlı 4 blokta toplam 147 dairenin yer aldığı Zirvekent'te 35 adet 1+1 ve 91 adet 2+1 daire bulunuyor. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu projenin yüzde 80'i yeşil alanlara ayrıldı. Yeşilin ve mavinin bir arada bulunduğu Zirvekent'te yaşayacaklar, sitenin komşu olduğu 15 bin metrekarelik park, manzara bahçesi, çocuk parkı, teleskoplu yıldız terasında keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Boş zamanlarını ise kütüphanede ve hobi salonlarında hoş zamanlara dönüştürecek.

Palmiye Park Zirvekent'te konut fiyatları 83 bin liradan başlıyor.

Ev sahiplerinin hayat kalitesini yükseltmenin de görevleri olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini belirten CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, gördükleri ilgiden memnun olduklarını söylüyor. Zirvekent'te birinci etap satışlarının yüzde 90'ının beklenilenden önce tamamlandığının bilgisini veren Dağıstan, ikinci etabın satış tarihini öne çektiklerini söylüyor. Dağıstan, “Özellikle İzmir'de gayrimenkul piyasasında genel eğilimin daha kullanışlı metrekarelerden yana olduğunu gözlemliyoruz. Biz de bu nedenle başta genç ve emekli aileler olmak üzere kaliteli, bakımı kolay, güvenlikli, enerji tasarruflu, doğaya saygılı mimariye sahip bir ev arayanları hedefliyoruz. Ev kararı verirken seçici davranan ailelerimizi kolay ve güvenilir şekilde güzel bir evin sahibi yapıyoruz” diyor. Zirvekent, satın alırken sağladığı ödeme avantajlarının yanı sıra, uygun aidatlarla gelecekte de tasarruf imkanı yaratıyor.

Palmiye Park Zirvekent iletişim bilgileri
Web: http://palmiyepark.com
Tel: 0232 4624191 - 0232 252 0086
Tel: 0533 3001504

  • Etiketler:

Yorum Yaz