maritbet girişmaritbet
Palmiye Park Zirvekent’te 59 bin liraya! Son 5 gün!

Palmiye Park Zirvekent’te 59 bin liraya! Son 5 gün!

İzmir’de yapılan Palmiye Park Zirvekent’te konut fiyatları 5 Ağustos akşam 7’ye kadar 59 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

 

İstanbul'daki proje çeşitliliğine, yüksek kalite ve düşük fiyat fırsatlarına özenerek bakan İzmir'liler aradıklarını Palmiye Park Zirvekent'te bulacak.
5 Ağustos'a kadar 1+1 dairelerin 59 bin liradan başladığı Palmiye Park Zirvekent'te 440 TL'den başlayan taksitler ile ev sahibi olabilirsiniz.

147 konutluk kendini genç hissedenlere yönelik tasarlanmış Palmiye Park Zirvekent projesi Veryeri İnşaat/ Dağıstan İnşaat ortaklığıyla gerçekleştiriliyor.
Çocuk oyun sahaları, manzara terasları, Palmiye konseptli peyzajı, açık otopark alanları, perde kapattırmayan evleri ve çok güzel mutfak tasarımlarıyla Palmiye Park Zirvekent hayatının baharındaki aileler için planlandı.

İzmir'in en sağlam zeminli Çiğli Egekent semtinde konumlanan Palmiye Park Zirvekent, muhteşem İzmir manzarası, perde kapattırmayan ferah tasarımı, kolay ulaşılır fiyatı ve çok özel lokasyonu ile sizi keyifli bir hayata davet ediyor.
Deprem güvenliğini öncelikli tutan, modern ve kalıcı tasarımı ile 7'şer katlı 4 bloktan oluşan Palmiye Park Zirvekent'te, genç ve ikinci baharını yaşayan ailelerin ihtiyaçlarını düşünerek tasarlanmış  toplam 147 adet daire yer alıyor. İzmir'in önde gelen inşaatçı ailelerinden Dağıstan ve Veryeri'leri biraraya getiren Palmiye Park Zirvekent, güvenlikli site konsepti, modern mimarisi ve yapımcı firmaların inşaatçı geleneği ile 3 kat güvenlik sunuyor.
 

Otobüs ve minibüs son durağına komşu, yeni metro istasyonuna ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne 15 dakika, Tansaş, Diasa ve Kipa alışveriş merkezlerine 4 dakika yakınlıkta olan Palmiye Park Zirvekent, yanındaki 15.000 m2 yemyeşil park ile şehir içinde ender bulunabilecek bir konuma sahip.

 Palmiye Park Zirvekent özellikleri
- 5500 m2 peyzaj ve yürüyüş alanları
- Site komşusu 15.000 m2 park alanı
- Deprem yönetmeliğine uygun C30 betonarme karkas 7 katlı bloklar
- 30 adet, 1+1, 56 adet 2+1 ve 14 adet 3+1 daireler, 60 m2den 140 m2 ye kadar opsiyonlar
- Modern ve fonksiyonel tasarlanmış binalar ve iç mekanlar
- 645 m2 sığınak alanı
- Güvenlikli giriş, site çevresinde bina mimarisi ve Palmiye konseptli peyzaj ile uyumlu bahçe duvarı
- Açık otopark
- Teleskoplu Yıldız Terası ve Manzara bahçesi
- Kütüphane, Hobi ve Sinema Odası
- Toplantı Odası
- Çocuk kulübü
- Yürüyüş parkuru
- Sağlık Ocağı komşusu
- Doğal gazlı ve kalorimetre kontrollü merkezi ısıtma
- Dış cephelerde mantolama sistemi ile ısı yalıtımı
- 2012 yılı Ağustos ayında teslimat
 
 

Palmiye Park Zirvekent iletişim bilgileri
Web: http://palmiyepark.com
Tel: 0232 4624191 - 0232 252 0086
Tel: 0533 3001504

  • Etiketler:

Yorum Yaz