maritbet girişmaritbet
Paladyum Beytepe peyzajıyla da öne çıkacak

Paladyum Beytepe peyzajıyla da öne çıkacak

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projede yeşil alana verdiği geniş yerle de dikkati çekecek

Tamamlandığında 6 bin 800 metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak Paladyum Beytepe projesinin yüzde 75'i yeşil olacak. Ankara'nın ilk çevreci konut projesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle de dikkati çekiyor. Yaklaşık 16 bin dönüm alana kurulan Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla “çevreci” özelliğini pekiştirecek. Başkent Ankara'da konutlaşmanın yaygınlaşması yeşil alanlarda ciddi bir azalmaya neden oluyor. Çevreye duyarlı konut projeleri ise hem kullandıkları çevre dostu sağlıklı malzemelerle dünyanın daha fazla kirlenmesini engelliyor hem de projedeki peyzaj alanlarıyla yeşil görüntünün korunmasına yardımcı oluyor. Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olarak adından söz ettiren Paladyum Beytepe de özel çevre düzenlemesiyle binaların oluşturduğu “grileşmenin” önüne geçecek. Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmak adına Paladyum Beytepe'de çevre dostu özelliklere yer verdiklerini bildirdi. Çevre aydınlatmasında güneş enerjisi, bahçe sulamasındaysa atık suların kullanılacağı Paladyum Beytepe'nin aynı zamanda sağlıklı malzemeler kullanılarak inşa edildiğini hatırlatan Pala, “Bu özelliklerimiz sayesinde hem binanın ortak giderlerinde tasarruf yapmanın önünü açıyoruz hem de kendi adımıza daha temiz bir dünya için çaba gösteriyoruz” dedi.

Birbiri ardına yükselen konut projelerinin yeşil alanlar düşünülmeden inşa edildiğini belirten Pala, şöyle devam etti: “Çevremize baktığımızda her yerde bir konut kulesinin yükseldiğini görebiliriz. Ancak ne kadarı çevreye duyarlı davranıyor tartışılır. Paladyum Beytepe olarak Başkent'e ilk çevreci konut kulesini kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kullandığımız sağlıklı malzemelerin yanı sıra çevre düzenlememizle de farkımızı ortaya koyacağız. Projemizi 9 bin 400 metrekare alana kurarken, 6 bin 800 metrekare de yeşil alana yer vereceğiz. Projenin yüzde 75'i yeşil alan diyebiliriz. Paladyum Beytepe'de yaşamını sürdürenler dışarı çıktığında karşısında gri beton görmeyecek, doğrudan yeşile temas edecek. Yürüyüş yolları, oyun, barbekü alanları, mini şelale, botanik bahçe Paladyum Beytepe sakinlerinin doğa ile içiçe olmalarını sağlayacak.”

Bina çevresinin çimenler ve çeşit çeşit ağaçlarla süsleneceğini bildiren Pala, “Projede dişbudaktan, akçaağaca; erikten kayısıya kadar 99 ağaç bulunuyor. Bu ağaçların bir kısmının özellikle meyve ağacı olmasını kararlaştırdık. Paladyum Beytepe'de yaşayanlar dalından erik yemenin keyfini yaşayacak” diye konuştu.

-Paladyum Beytepe-

Uzaltaş AŞ'nin yürüttüğü, Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olan Paladum Beytepe 3 bloktan oluşuyor. A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek. Projede 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 işyeri bulunacak.

Paladyum Beytepe İletişim Bilgileri;

Web: http://www.paladyumbeytepe.com/
Telefon: 444 3 753

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paladyum Beytepe'de son 2 evin satışı sürüyor
  • 11.11.2014 15:24

Paladyum Beytepe'de son 2 evin satışı sürüyor

15 bin 750 metrekare arsa üzerine kurulan Paladyum Beytepe'de dairelerin neredey ...

Paladyum Beytepe’de bayram şimdiden başladı
  • 18.07.2014 10:33

Paladyum Beytepe’de bayram şimdiden başladı

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe, Ramazan Bayramı’na özel, s ...

Ankara, iş dünyasına Sky Tower’dan bakacak
  • 02.07.2014 10:10

Ankara, iş dünyasına Sky Tower’dan bakacak

Başkent Ankara’da her geçen yıl gelişen iş dünyasına iş merkezinden öte iş ve ya ...

Paladyum Beytepe ‘ev kullanım kılavuzu’ ile teslim edilecek
  • 10.06.2014 12:30

Paladyum Beytepe ‘ev kullanım kılavuzu’ ile teslim edilecek

Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahipleri ...

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!
  • 04.06.2014 11:09

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!

Paladyum Beytepe projesi Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor ...

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor
  • 04.06.2014 10:55

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe müşteriler k ...