maritbet girişmaritbet
Paladyum Beytepe'de kalite anlayışı inşaat ile sınırlı kalmıyor

Paladyum Beytepe'de kalite anlayışı inşaat ile sınırlı kalmıyor

Paladyum Beytepe, Avrupa'da oldukça yaygın olan ve müşterinin maksimum memnuniyetini hedefleyen "tam kalite" anlayışı ile kullanılan her malzeme ve alınan hizmeti de kalite kontrol ekibinin süzgecinden geçiriyor

Başkent'te ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe, bir süre önce Türkiye'de ilk kez geliştirdiği konut sertifikasına, müşteri memnuniyetini maksimum ölçüde hedefleyen "tam kalite" anlayışını da ekledi. Avrupa inşaat sektöründe sıkça başvurulan kalite kontrol sistemini Ankaralılar'la tanıştıran Paladyum Beytepe'de kaba inşaatın yanı sıra yapılan her iş, kullanılan malzeme, hatta alınan hizmet bile uzman mühendislerden oluşan kalite kontrol ekibinin elinden geçiyor. Gelişmiş ülkelerde oldukça yaygın olan, buna karşın ülkemizde henüz yeni yeni tanınan "tam kalite" anlayışını uygulamayı başardıklarını dile getiren Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'nin her alanda sektörün öncü firmalarından biri olmaya devam ettiğini kaydetti. Pala, inşaatı yapan teknik ekipten tamamen ayrı 3 mühendisten oluşan kalite kontrol ekibinin sadece inşaatın kabası veya sıva, boya gibi detaylarla ilgilenmediğini, müşterilerin en fazla şikâyet ettiği konularda olan malzeme ve kullanılan araç gereç konusunda da çalışma yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye'nin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe her geçen gün artan kalite, insanları sorunsuz konut arayışına yönlendiriyor. Müşteri memnuniyetinin maksimum seviyeye yükseltilmeye başlandığı sektör, Avrupa'daki gelişmeleri de yakından takip ediyor. Duvarda 1 santimetrelik kaymayı alanında uzman kişi dışında kimse fark etmez.  Buna karşın kalite kontrol ekibimiz sıfır hata ile inşaat çalışmasını yürütmek için tüm detaylara azami özen gösteriyor. Bünyemizde olmasına karşın bizi ayrı bir göz gibi denetliyor. En küçük hatada bile koca duvar yıkılıyor, yeniden örülüyor. "

Ünal Pala,  gelişen sektörün bundan da fazlasını hak ettiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Biz projeye başladığımızdan beri hep kaliteyi ilk söylem olarak dile getirdik. Hatta Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, projeden konut alanlara betonarmeden, tesisata kadar çok uzun yılları kapsayan konut sertifikası dağıttık.

Kaba inşaattaki kalitenin de ötesine geçmeliydik. Alınan her malzeme ve araç gerecin konusunda uzman ekibin süzgecinden geçmesi gerekiyordu.

Bu kapsamda kalite kontrol ekibimiz her malzeme, hatta alınan her hizmeti titizlikle inceliyor, yaptığı değerlendirme sonunda kararını veriyor. Paladyum Beytepe'de kullanılacak araç gerecin kalitesi kadar, mevcut yapı, müşteriye hitap edip etmeyeceği de bizler için son derece önemli. "Tam kalite" olarak adlandırılan bu çalışma ile müşteri memnuniyetinde yüzde 100'e ulaşmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda sektörde kalitenin artmasına da önderlik etmek istiyoruz."

-Konut sahipleri, inşaat sürecine dahil ediliyor-

Pala, Paladyum Beytepe'de ev sahibi olanların inşaat sürecine dahil edildiğini de ifade etti.

İnşaatın her aşamasında ev sahiplerinin bilgilendirildiğini belirten Pala, “İnşaat sürecinde konut sahibin beğenisi doğrultısında hareket ediyoruz. Paladyum Beytepe sakinleri, inşaat tamamlandıktan sonra işletme aşamasında da istedikleri ve hayal ettikleri konutlarda yaşama imkanı bulacak” diye konuştu.

-Paladyum Beytepe-

Uzaltaş AŞ'nin yürüttüğü, Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olan Paladum Beytepe 3 bloktan oluşuyor. A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek. Projede 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 işyeri bulunacak.

Paladyum Beytepe İletişim Bilgileri;

Web: http://www.paladyumbeytepe.com
Telefon: 444 3 753

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paladyum Beytepe'de son 2 evin satışı sürüyor
  • 11.11.2014 15:24

Paladyum Beytepe'de son 2 evin satışı sürüyor

15 bin 750 metrekare arsa üzerine kurulan Paladyum Beytepe'de dairelerin neredey ...

Paladyum Beytepe’de bayram şimdiden başladı
  • 18.07.2014 10:33

Paladyum Beytepe’de bayram şimdiden başladı

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe, Ramazan Bayramı’na özel, s ...

Ankara, iş dünyasına Sky Tower’dan bakacak
  • 02.07.2014 10:10

Ankara, iş dünyasına Sky Tower’dan bakacak

Başkent Ankara’da her geçen yıl gelişen iş dünyasına iş merkezinden öte iş ve ya ...

Paladyum Beytepe ‘ev kullanım kılavuzu’ ile teslim edilecek
  • 10.06.2014 12:30

Paladyum Beytepe ‘ev kullanım kılavuzu’ ile teslim edilecek

Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahipleri ...

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!
  • 04.06.2014 11:09

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!

Paladyum Beytepe projesi Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor ...

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor
  • 04.06.2014 10:55

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe müşteriler k ...