maritbet girişmaritbet
Ottomare Suites 2012'de teslim!

Ottomare Suites 2012'de teslim!

Sinpaş ve Barwa ortaklığıyla Zeytinburnu'nda yapılan Ottomare Suites Projesinde fiyatlar 819 bin TL ve 4 milyon 546 bin TL arasında değişiyor.

Konutlar için geliştirilen 56 farklı planla dikkat çeken projede yer alan süitlerin tümünün denizi görmesi bir başka dikkat çekici özellik.1+1'den 5+1'e tam 355 süit yer alıyor. Sekiz süit ise özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bunlar; Captain's Suite, Sky Suite, Terrace Suite, Dublex Suite, Limited Suite, Panaromic Suite, Blue Suite, Unique Suite. Bu arada suitlerin her birinin 7 metrekareden 96 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip ve canlı bitki örtüsüyle güzelleştirilen kat bahçeleri de bulunuyor.Aralık 2012'de teslimlerin gerçekleştirileceği Ottomare Suites, yapılacak Marmaray'ın Bakırköy durağına da yakın konumda bulunuyor.

Özel deniz limuziniyle yoğun trafikten kurtaracak çözüm oluşturulmuş.Aynca proje kapsamında sağlanan kat bahçe bakımı, catering ve yemek sipariş hizmeti, 24 saat özel güvenlik, concierge hizmeti, park-vale hizmeti, helikopter kiralama, resepsiyon, seyahat, transfer ve rezervasyon, alışveriş, parti ve organizasyon hizmetleri altı çizilmesi gereken diğer özellikler.Bu arada projede agk ve kapalı yüzme havuzlan, spor ve spa merkezi, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, çocuklar için ağaç evler, Zen bahçesi, street ball sahası, tenis kortu, vitamin bar, bilardo salonu, toplantı salonlan ve mini sergi alanı da bulunuyor.

 

Ottomare Suites iletişim bilgileri

Web: www.ottomaresuites.com

Tel: 444 19 74

  • Etiketler:

Yorum Yaz